Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Bonusan Cynara Zingiber Extract Capsules 60CP
Bonusan Cynara Zingiber Extract Capsules 60CP
Bonusan Cynara Zingiber Extract Capsules 60CP1

Bonusan Cynara Zingiber Extract Capsules 60CP

Adviesprijs 25,99 24,43
  • Merk: Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827017035
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Op basis van Zingiber officinale (gember) en Cynara scolymus (artisjok)

Algemeen
Bonusan Cynara Zingiber Extract Capsules is een voedingssupplement op basis van Zingiber officinale (gember) en Cynara scolymus (artisjok). Deze extracten zijn dubbel gestandaardiseerd waarvan bij gember op minimaal 5% gingerolen en artisjok op minimaal 5% cynarine.

De uitgebreide kwaliteitscontroles bij Bonusan zijn een garantie voor de hoge kwaliteit en zuiverheid van dit product. Er is daarom gekozen voor uitsluitend de beste kwaliteit grondstoffen en uitgebalanceerde samenstelling voor dit product.

Dosering
Dagelijks 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Het Cynara-Zingiber extract wordt over het algemeen zeer goed verdragen. Incidenteel kunnen lichte maagklachten optreden wanneer het extract op een lege maag wordt ingenomen. Inname bij een maaltijd verhelpt dan de klachten. Ook kan het product in bepaalde gevallen voor een langere periode worden ingezet.

Waarschuwingen
Voorzichtigheid in het gebruik wordt aangeraden bij de aanwezigheid van galstenen, een verhoogde bloedingsneiging of bij het gebruik van anticoagulantie. Raadpleeg hiervoor een deskundige. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

Zingiber officinale (gember) rhizoma extract, gestandaardiseerd op minimaal 5% gingerolen

500 mg

Cynara scolymus (artisjok) folia extract, gestandaardiseerd op minimaal 5% cynarine

200 mg

Ingrediënten
Gember (Zingiber officinale), artisjok (Cynara scolymus), capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Allergenen informatie
Gegarandeerd vrij van conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist