Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9372.333 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lenzen en brillen>Oogdruppels lenzen

AMO Blink N-Clean Oogdruppels 15ML

Reinigende oogdruppel voor contactlensdragers

Korting 10%
7,60 6,84
  • Merk:  AMO
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 5050474101814
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Blink N-Clean Oogdruppels zijn reinigende oogdruppel voor contactlensdragers. Deze reinigende druppels zorgen tijdens het dragen van lenzen voor een helderder en comfortabeler zicht. Ze hebben een unieke samenstelling van oogvriendelijke bestanddelen van een traanachtige formule. De formule breekt aanslag af en zorgt voor verwijdering via het traanvocht. Bijzonder nuttig voor lenzen voor langdurig gebruik of voor personen die lenzen gedurende langere tijd dragen.

Hoe te gebruiken?
U hoeft de lenzen niet uit te nemen. Buig het hoofd naar achteren en trek voorzichtig het onderste ooglid naar beneden. Plaats 1 of 2 druppels in ieder oog terwijl de lenzen in het oog zitten. Laat het onderste ooglid los en knipper een paar keer om de lens te spoelen. Druppel maximaal 4 maal 1 tot 2 druppels vloeistof per dag in ieder oog.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als de veiligheidsverzegeling verbroken of afwezig is. Niet gebruiken na uiterste gebruiksdatum. Bewaren bij kamertemperatuur. Gooi eventuele rest van de oplossing 60 dagen na opening weg.

Lees de bijsluiter voor volledige informatie!

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over AMO Blink N-Clean Oogdruppels 15ML?

Meer uit ons assortiment