DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

AMO

De lenzenvloeistoffen en oogdruppels van AMO reinigen, hydrateren en kalmeren de ogen bij het dragen van contactlenzen. Welke lenzenvloeistof is geschikt voor harde of zachte lenzen? En hoe brengt u oogdruppels het makkelijkst aan? Lees alles over de AMO-oogproducten en hun werking. Bestel eenvoudig online.Lees meer
 • AMO Blink Totalcare Solution Lenzenvloeistof 120ML

  AMO Blink Totalcare Solution Lenzenvloe... | 120ML

  (4)
  Voorraad: > 50
  11,99
  10% korting
  10,79
 • AMO TotalCare Cleaner 30 ML 30ML

  AMO TotalCare Cleaner 30 ML | 30ML

  (5)
  Voorraad: > 50
  9,95
  10% korting
  8,95
 • AMO Blink N-Clean Oogdruppels 15ML

  AMO Blink N-Clean Oogdruppels | 15ML

  (3)
  Voorraad: > 50
  7,60
  10% korting
  6,84
 • AMO Blink TotalCare Combipakket 2 stuks

  AMO Blink TotalCare Combipakket | 2 stuks

  Voorraad: > 50
  21,94
  15% korting
  18,65
 • AMO Blink Intensive Tears 10ML

  AMO Blink Intensive Tears | 10ML

  (2)
  Voorraad: > 50
  9,90
  10% korting
  8,91
 • AMO Blink Intensive Tears Plus 10ML

  AMO Blink Intensive Tears Plus | 10ML

  (4)
  Voorraad: 48
  10,75
  10% korting
  9,68
 • AMO Blink Contacts Oogdruppels 10ML

  AMO Blink Contacts Oogdruppels | 10ML

  (1)
  Voorraad: > 50
  8,70
  10% korting
  7,83
 • AMO Lens Plus Ocupure 360ML

  AMO Lens Plus Ocupure | 360ML

  (1)
  Voorraad: > 50
  10,00
  10% korting
  9,00
 • AMO Oxysept 1 Step 300 ml/30 tabletten 2ST
  Gratis verzending

  AMO Oxysept 1 Step 300 ml/30 tabletten | 2ST

  Voorraad: 2
  24,63
  10% korting
  22,17

Wat is AMO?

AMO staat voor Advanced Medical Optics, wat in het Nederlands zoiets betekent als: geavanceerde medische oogproducten. In het assortiment van AMO vindt u diverse oogproducten, waaronder oogdruppels en lenzenvloeistof.

AMO is onderdeel van Abbott, een internationaal bedrijf dat zich richt op gezondheidszorg, medische voeding en geneesmiddelen. Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u diverse oogproducten van het merk AMO.

Welke AMO-producten zijn er?

DeOnlineDrogist.nl heeft diverse oogproducten van AMO, waaronder:

·       AMO Blink TotalCare Solution Lenzenvloeistof 120ML: een lenzenvloeistof speciaal ontwikkeld voor het dagelijks desinfecteren, bewaren en bevochtigen van alle harde zuurstof doorlatende contactlenzen. De vloeistof zorgt ervoor dat lenzen prettig aanvoelen tijdens het dragen en is geschikt voor gevoelige ogen.

·       AMO Blink N-Clean Oogdruppels 15ML: reinigende oogdruppels voor mensen die langdurig contactlenzen dragen. De oogdruppels zorgen voor een helderder en comfortabeler zicht, omdat de formule aanslag afbreekt en dit verwijdert via het traanvocht.

·       AMO Oxysept 1 Step 300 ml/30 tabletten 2ST: een contactlenzenvloeistof voor zachte lenzen. U lost de neutralisatietablet op in de vloeistof, waardoor de desinfectie en neutralisatie in één stap klaar zijn.

Wanneer gebruik ik AMO Blink oogdruppels?

Er zijn verschillende soorten AMO Blink oogdruppels voor contactlensdragers verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl. Afhankelijk van uw behoeften, kiest u een bijpassende soort oogdruppel uit.

·       De AMO Blink N-Clean oogdruppels reinigen de ogen tijdens het dragen van lenzen, waardoor het zicht helderder en comfortabeler wordt.

·       De AMO Blink Contacts oogdruppels zorgen juist voor verzachting en kalmeren vermoeide en droge ogen.

·       Bent u op zoek naar een langdurige oplossing voor droge of geïrriteerde ogen? AMO Blink Intensive Tears beschermt het oog met hydratatie die langer dan zestig minuten aanhoudt.

·       Bij aanhoudende droge en gevoelige ogen kunt u ook voor AMO Blink Intensive Tears Plus kiezen. Voor een kalmerend en verzachtend effect.

Hoe gebruik ik AMO Blink oogdruppels?

De AMO Blink oogdruppels zijn gemakkelijk in gebruik, omdat u uw lenzen niet uit hoeft te doen. U buigt het hoofd naar achteren, trekt het onderste ooglid voorzichtig naar beneden en plaatst één of twee druppels in ieder oog. Knipper een paar keer, zodat de lens kan spoelen.

Hoe vaak gebruik ik AMO Blink oogdruppels

Hoe vaak de oogdruppels op een dag gebruikt mogen worden, hangt af van de specifieke soort AMO Blink oogdruppels die u koopt. Lees altijd de instructie op de verpakking voor u de oogdruppels gebruikt.

Lenzenvloeistof

Bij het kiezen van een lenzenvloeistof is het belangrijk dat u een vloeistof kiest die geschikt is voor het type lenzen dat u draagt. Er zijn bijvoorbeeld lenzenvloeistoffen speciaal ontwikkeld voor harde of zachte lenzen.

Lenzenvloeistof voor zachte lenzen

Wanneer u zachte lenzen draagt, kiest u bijvoorbeeld voor AMO Lens Plus Ocupure of voor AMO Oxysept 1 Step. Lens Plus Ocupure is een bewaarvloeistof die de lenzen reinigt, desinfecteert en spoelt. AMO Oxysept 1 Step is daarentegen een één-staps peroxidesysteem voor het neutraliseren en desinfecteren van de lenzen.

Lenzenvloeistof voor harde lenzen

Net als voor zachte lenzen, zijn er ook speciaal ontwikkelde lenzenvloeistoffen voor harde lenzen. Kies bijvoorbeeld voor de lenzenvloeistof AMO TotalCare Cleaner, waarin drie krachtige oppervlakte reinigende componenten gecombineerd worden. Een andere optie is AMO TotalCare Solution, een lenzenvloeistof speciaal voor het dagelijks desinfecteren, bewaren en bevochtigen van harde, zuurstof doorlatende lenzen. Deze lenzenvloeistof zorgt niet alleen voor desinfectie, maar ook voor prettig aanvoelende lenzen in de ogen. Deze lenzenvloeistof wordt aangeraden voor gevoelige ogen.

Hoe gebruik ik lenzenvloeistof?

Voor contactlensdragers is het belangrijk om lenzenvloeistof te gebruiken. Deze vloeistof zorgt er niet alleen voor dat de lenzen gereinigd en gedesinfecteerd worden, maar ook dat ze niet uitdrogen in de tijd dat u de lenzen niet in heeft.

U doet uw lenzen ’s nachts met lenzenvloeistof in de uw lenzendoosje. Let erop dat u de lenzenvloeistof ’s ochtends verwijdert en deze niet hergebruikt. Spoel het lenzendoosje goed uit, laat het overdag drogen en vul deze ’s avonds opnieuw.

Let hierop bij het gebruik van oogproducten

Bij het gebruik van alle AMO-oogproducten is het belangrijk om een product alleen te gebruiken als de veiligheidsverzegeling aanwezig en niet verbroken is. Gebruik oogproducten niet na de uiterste gebruiksdatum en bewaar deze bij kamertemperatuur. Wanneer oogdruppels de problemen niet verhelpen en de pijn aanhoudt, neemt u contact op met uw oogspecialist. Volg altijd de instructies in de gebruiksaanwijzing van de AMO-oogproducten op.

Waar koop ik AMO-producten?

Wilt u AMO-producten online bestellen? Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u gemakkelijk en snel online. 

Voor vragen over onze werkwijze of over de producten neemt u contact op met de klantenservice. Gediplomeerde drogisten beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies.

Plaats uw bestelling voor 21.30 uur om deze al de volgende dag in huis te hebben. Bij bestellingen van boven de twintig euro profiteert u bovendien van een gratis verzending.

Wat kosten AMO-producten?

Het volledige overzicht met AMO-producten die te koop zijn bij DeOnlineDrogist.nl vindt u bovenaan deze pagina. Bij ieder product staat de huidige prijs duidelijk aangegeven en u kunt tevens zien welke AMO-producten er op het moment in de aanbieding zijn.