Bestel nu
0
€ 0,00
Best Choice Vitamine C-200 Tabletten 100TB
Best Choice Vitamine C-200 Tabletten 100TB

×

of

Best Choice Vitamine C-200 Tabletten 100TB

6,94
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Met bioflavonoïden

Algemeen
Best Choice Vitamine C-200 Tabletten is een voedingssupplement dat naast vitamine C ook bioflavonoïden bevat. Dit zijn wateroplosbare stoffen die samen met vitamine C voornamelijk in vers fruit en verse groenten zitten. Bioflavonoïden verhogen het effect van vitamine C in het lichaam.

Vitamine C (ascorbinezuur), een wateroplosbare vitamine, is in de eerste plaats belangrijk voor een goede weerstand. Daarnaast zorgt het voor gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Het zorgt voor een goed functionerend zenuwstelsel en draagt bij aan de energievoorziening. Vitamine C is verder een antioxidant en beschermt het lichaam tegen vrije radicalen. Vrije radicalen spelen een rol bij verouderingsprocessen. Ook bevordert vitamine C de opname van ijzer.

Dosering
U neemt dagelijks 1 tot 2 tabletten tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen tot en met 4 jaar. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

Vitamine C (ascorbinezuur)

400 mg

Bioflavonoïdencomplex

334 mg

Ingrediënten
Bioflavonoïdencomplex, bindmiddel (HPMC, plantaardige olie poeder), magnesiumstearaat (plantaardig), vitamine C.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist