9372.310 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Acné medicijnen>Acné gel

Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 40GR

Een snelle, effectieve behandeling tegen puistjes

13,75
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Benzac Gel bij Jeugdpuistjes is een effectieve en snelle behandeling tegen puistjes en mee-eters. Deze effectieve behandeling is mogelijk dankzij de actieve stof benzoylperoxide. De puistjes worden bij de bron aangepakt doordat de bacteriën die jeugdpuistjes veroorzaken worden gedood. Met behulp van deze gel zijn uw vervelende puistjes binnen 14 dagen zichtbaar minder geworden.

Benzac Gel bij Jeugdpuistjes:

- doodt acne bacteriën;
- vermindert de roodheid en zwelling van puistjes;
- maakt verstopte poriën vrij;
- remt overtollig talg;
- bevat geen parfum, kleurstoffen of conserveermiddelen.

Hoe te gebruiken?
Reinig de huid met een milde, zeepvrije reiniger of was de huid met lauw water. Breng daarna Benzac Gel 's avonds dun aan, alléén op de plaatsen met puistjes (niet inmasseren). Was de gel er ’s ochtends vroeg weer af.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Bewaren beneden 25°C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Sluit de tube goed na elk gebruik. Gebruik een wit kussensloop, laken en handdoek. Benzac kan een blekend effect hebben op wenkbrauwen, haren en (gekleurd) textiel (beddengoed, kleding e.d.). Dit middel kan, voor zover bekend, zonder gevaar voor de vrucht of zuigeling tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding gebruikt worden. Als jeuk en zwelling, met of zonder vochtafscheiding optreden, moet de behandeling worden gestaakt en advies van een arts worden gevraagd.

Ingredienten

Ingrediënten

De actieve stof in dit middel is benzoylperoxide. 

De andere stoffen in dit middel zijn: natriumdioctylsulfosuccinaat, natriumedetaat, poloxameer 182, carbomeer 980, propyleenglycol (e1520), colloïdaal siliciumdioxide (e551), glycerol (e422), acrylaatcopolymeren, natriumhydroxide (e524), gezuiverd water.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-benzac-gel-bij-jeugdpuistjes-40gr.pdf]
Vragen & Antwoorden
Is dit produkt geschikt voor kinderen?

In principe is het zo dat alle zelfzorg geneesmiddelen voor gebruik zijn bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, tenzij specifiek aangegeven dat het een product voor kinderen betreft.
Bij twijfel kunt u dit altijd navragen bij uw huisarts.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Benzac Gel bij Jeugdpuistjes 40GR?

Meer uit ons assortiment