DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Basecoat

Een goede basecoat beschermt de nagels niet alleen tegen verkleuring, het zorgt er tevens voor dat het nageloppervlak gladder wordt. Vaak bevat een basecoat verzorgende ingrediënten die de nagels verzorgen, waardoor de nagels er gezonder en sterker uitzien.

Lees meer
 • Herome Ridge Filling Base Coat 1ST

  Herome Ridge Filling Base Coat | 1ST

  Voorraad: > 50
  10,99
 • Sensista Base & Topcoat 7.5ML

  Sensista Base & Topcoat | 7.5ML

  Voorraad: 35
  14,99
 • Deborah Milano Base Coat Formula Pura 8,5ML

  Deborah Milano Base Coat Formula Pura | 8,5ML

  Voorraad: 14
  8,69
 • Trind Caring Base Coat 9ML

  Trind Caring Base Coat | 9ML

  Voorraad: 23
  10,50

Een basecoat voorkomt verkleuring van de nagels

Nagellak kan ervoor zorgen dat de nagels geel verkleuren. Met name de donkere kleuren (blauw, zwart en helderrood) kunnen verkleuring van de nagels veroorzaken. Door een basecoat te gebruiken geeft u de nagels een beschermend laagje waardoor deze verkleuring voorkomen wordt.

Een basecoat egaliseert het nageloppervlak en maakt uw nagels sterker

Heeft u last van ribbeltjes op uw nagels? Een basecoat maakt het nageloppervlak egaal, waardoor uw nagel er gelijkmatiger uitziet. Bovendien worden de nagels versterkt, omdat het een beschermend laagje op uw nagels legt.

Een basecoat verzorgt uw nagels

Wist u dat een basecoat meer dan zomaar een blanke nagellak is? Een goede basecoat bevat allerlei fijne ingrediënten die uw nagels verzorgen. Calcium maakt uw nagels harder, vitamine A, E en provitamine B5 verzorgen uw nagels. Met een basecoat brengt u uw nagels in topconditie!

Is het mogelijk een basecoat als topcoat te gebruiken?

Een basecoat is niet hetzelfde als een topcoat. Een topcoat zorgt er specifiek voor dat de nagellak sneller droogt en dat de kleur langer op uw nagels blijft zitten. Een topcoat kan een matte of glanzende finish hebben. De functie van een top- en basecoat is dus niet helemaal hetzelfde, ook al lijken ze wel op elkaar. Toch zijn er ook merken die een base- en topcoat in één in het assortiment hebben. In dat geval brengt u eerst een laagje aan, vervolgens de nagellak en tot slot weer een laagje als topcoat.

Basecoat tips:

- Zorg ervoor dat uw nagels schoon en vetvrij zijn voordat u een basecoat aanbrengt. Het product hecht zich dan beter. Gebruik een nagellakremover zonder aceton om uw nagels schoon en vetvrij te maken.
- Breng een dun laagje aan. Dunne laagjes drogen sneller dan een dikke laag.
- Breng de nagellak pas aan als de basecoat goed opgedroogd is
- Zijn uw nagels al geel verkleurd? Week uw nagels dan af en toe in een citroenbadje. Doe enkele druppels citroen in een bakje warm water en week uw nagels voor 10-15 minuten in het badje. Dit kan helpen gele nagels weer op te lichten.