9365.669 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Bach bloesems

Bach Flower Remedies Kastanjeknop 07 20ML

Voor mensen die niet leren van hun fouten

10,23

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Bach
 • Inhoud: 20ML
 • EAN: 741273004837
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Engelse naam: Chestnut Bud
  Latijnse naam: Aesculus hippocastanum
  Sleutelwoord: leert niet van gemaakte fouten.

  De Kastanjeknop is voor mensen die niet leren van hun ervaringen, waardoor ze niet vooruit komen in het leven. Ze maken telkens opnieuw dezelfde fouten, zoals elke keer de foute partner kiezen of blijven werken in een ongeschikte baan. In plaats van iets te leren uit deze ervaringen proberen Kastanjeknop mensen ze zo snel mogelijk te vergeten. Daardoor ontbreekt hen de basis voor latere beslissingen. Vaak hebben zij telkens terugkerende aandoeningen, maar ze vragen zich nooit af hoe dat komt en daardoor pakken ze de oorzaken niet aan.
  Het positief vermogen van Kastanjeknop: Dr. Bach schreef: ‘Deze remedie stelt ons in staat kennis en wijsheid te putten uit onze dagelijkse ervaringen en onszelf en onze fouten te zien zoals anderen die zien.’ De positieve Kastanjeknop persoonlijkheid beschouwt zijn of haar eigen fouten objectief en leert van iedere ervaring. Daarmee verkrijgt hij of zij kennis en wijsheid die nodig zijn om vooruit te komen in het leven. Hij of zij leert ook door met actieve geest te kijken naar de ervaringen van anderen.

  Etiket

  Ingredienten:
  Alcohol, tinctuur van kastanjeknop bloesem.


  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Bach Flower Remedies Kastanjeknop 07 20ML?

  Meer uit ons assortiment