DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Alcoholtester

Check eenvoudig en snel het alcoholpromillage met een van onderstaande betrouwbare alcoholtesters. De Online Drogist heeft zowel blaastests (digitale alcoholtests) als speekseltest in het assortiment. Ga voor zekerheid en bestel een alcoholtest online!Lees meer

Wat is een alcoholtester?

Met een alcoholtester test u gemakkelijk en snel de hoeveelheid alcohol die u in uw bloed heeft. De hoeveelheid alcohol in het bloed wordt aangegeven als alcoholpromillage. Vooral automobilisten gebruiken alcoholtesters. U gebruikt hem bijvoorbeeld wanneer u graag wilt weten hoeveel alcohol er in uw bloed zit, nadat u een alcoholische drank op heeft. De weg op gaan met alcohol op kunt u natuurlijk sowieso beter niet doen. Maar wilt u dat wel, test dan in ieder geval of u nog wel de weg op mag, met het huidige alcoholpromillage van uw bloed. 

Check eenvoudig en snel het alcoholpromillage met een van de betrouwbare alcoholtesters. De Online Drogist heeft zowel blaastests (digitale alcoholtests) als speekseltest in het assortiment. En ook testen waarmee u alcoholgebruik in urine kunt aantonen.

Hoe werkt een alcoholtester?

Er zijn verschillende typen alcoholtesters te koop. Zo zijn er testen die u kunt doen met uw speeksel. Maar er zijn ook alcoholtests voor testen in urine. Beiden zijn teststrips waarop u vloeistof aanbrengt om te testen. Verder zijn er alcohol blaastesten. Hierbij blaast u in een apparaat, waarna de hoeveelheid alcohol wordt bepaald.

Alcoholtester speeksel

Testjezelf.nu Alcosens Alcohol Speeksel Teststrips bijvoorbeeld zijn er om te testen met speeksel. Ze kunnen ook gebruikt worden om alcohol aan te tonen in andere vloeistoffen. Al na 2 minuten nadat u een alcoholhoudende drank heeft gedronken kunt u de test gebruiken, tot maximaal 12 uur na inname. Ze geven een indicatie van de hoeveelheid alcohol. De test verandert van kleur. Door deze kleur te vergelijken met het kleurverloop op de verpakking van de testen, kunt u zien hoe hoog het alcoholpromillage is. Deze test werkt vanaf een alcoholpromillage van 0,1%. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Alcoholtester urine

Testjezelf.nu Alcohol (ETG) Urinetest is test die alcoholgebruik kan aantonen in urine. Hij kan tot 3 dagen na het drinken van alcohol gebruikt worden. Hij meet een afbraakproduct van alcohol dat door de nieren wordt uitgescheiden en zo in de urine terechtkomt. Deze test kan ook positief worden wanneer u bepaalde hoeveelheden op alcohol gebaseerde anti-verkoudheid of -griep middelen heeft gebruikt. En ook bij het nuttigen van etenswaren die witte wijnazijn bevatten of het gebruik van een mondwater met alcohol. 

Alcohol blaastest

U kunt ook zelf een blaastest doen, zoals de politie die afneemt als u een blaastest moet doen. Daar zijn alcohol test apparaatjes voor waarvoor u mondstukjes kunt kopen. Of er zijn complete wegwerp-blaastesten. De Testjezelf.nu Alco-Control Alcohol Blaastest toont alcohol aan vanaf een promillage van 0.5. Een betrouwbare alcoholtest waarbij u aan de hand van de kleur van de test kunt zien hoe hoog het alcohol promillage is.

Bij welk alcoholpromillage mag u in Nederland geen auto meer rijden?

Omdat alcohol de reactiesnelheid en uw rijvaardigheid kan beïnvloeden mag u niet te veel alcohol drinken voor u de weg op gaat. U mag niet meer rijden met een alcoholpromillage hoger dan 0,5, dat staat gelijk aan ongeveer twee glazen alcoholhoudende drank. Beginnende bestuurders mogen maximaal een alcoholpromillage van 0,2 in het bloed hebben.

Waar is het hebben van een alcoholtester in de auto verplicht?

In Nederland hoeft u niet verplicht een alcoholtester in de auto te hebben. Het is hooguit handig voor eigen gebruik, wanneer u twijfelt of u nog kunt rijden. In Frankrijk bijvoorbeeld was het hebben van alcoholtesters in de auto lange tijd verplicht. Sinds mei 2020 is het ook in Frankrijk niet meer verplicht uw eigen alcoholtesters bij u te hebben. Mocht u langs de weg een test moeten doen, dan heeft de politie zelf alcoholtesters en hoeven niet die van u te worden gebruikt.

Waar koop ik een alcoholtester?

Alcoholtesters online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u meer weten over de producten, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen graag en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd.

Wat kosten alcoholtester?

Bovenaan deze pagina ziet u de prijs van de verschillende alcoholtesters. Hier kunt u ook zien of er momenteel alcoholtesters in de aanbieding zijn.