DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Afvallen met afslankthee

Afslankthee ondersteunt u tijdens het afvallen. Welke probeert u?Lees meer

Afslankthee is doorgaans een natuurproduct en bestaat uit verschillende kruiden. De samenstelling van deze kruiden stimuleert de stofwisseling en de afbraak van vetten. Een kopje afslankthee kan dus behoorlijk goed werken als ondersteuning tijdens het afvallen. Zet de dikmakende frisdranken daarom aan de kant en neem een kop thee die het afslanken bevordert.

Merken als Biovita (Pu-Erh), Nutrisan, Salus en Jacob Hooy hebben hun afslankthee geplaatst in onze schappen en sindsdien is er veel vraag naar. Afvalthee kan verder namelijk goed zijn voor verschillende doeleinden: zo remt het de honger, is het goed voor de cholesterolspiegel, de spijsvertering en het volle-maag-gevoel na een zware maaltijd. Genoeg redenen om het te proberen, al moet wel worden gezegd dat niet iedere afslankthee hetzelfde is. Alle thee is uniek, en daarom ook deze thee of af te vallen. Kijk daarom goed naar de omschrijvingen van het product zodat u op de hoogte bent van alle ingrediënten van deze thee!

Afslankthee of groene thee?

Afslankthee ondersteunt u bij het afvallen en heeft hiervoor natuurlijke ingrediënten die u daar bij helpen. Zo zijn er theeën die de stof cyarine bevatten. Deze stof staat erom bekend dat het de vetverbranding stimuleert en bevordert. Deze stof wordt in diverse theeën gemengd met een heerlijke smaak waardoor het allerminst een straf is om deze thee op te drinken. Een heerlijke smaak met een fijn resultaat!

Nu worden afslankthee en groene thee vaak met elkaar in verband gebracht. Beide theesoorten hebben hun voordelen wat betreft het verliezen van overtollige kilo’s, al is de afslankthee hier van huis uit meer op gericht en bevat het ook regelmatig een groene thee extract. Waarom dan? Groene thee staat hoog in de lijst van gezonde dranken.

In het oosten is de groene thee de standaard en geniet men dagelijks van de goede eigenschappen die deze warme drank bevat. Zo helpt groene thee de stofwisseling te versnellen, is het goed voor de weerstand en vermindert het mogelijke misselijkheid, pijn en stress. Ook oxideert het vet, zodat het lichaam vet makkelijker kan gebruiken als energiebron. Het gevolg is dat dit weer ondersteunend kan helpen tijdens het afvallen. Uiteraard biedt De Online Drogist beide populaire producten aan; zowel de afslankthee als de groene thee.

Meer dranken om af te vallen

Naast de afslankthee heeft De Online Drogist meer dranken in de aanbieding die het afvallen stimuleren. Denk maar eens aan afslankkoffie en detox drinks. Bent u op zoek naar andere soorten thee? Neem dan een kijkje bij de groene thee, of maak uw keuze uit alle soorten thee die De Online Drogist aanbiedt.