Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.660 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Keelpijn medicijnen>Keelspray

A.Vogel Keelspray 30ML

Helpt snel de keel te verzachten

10,27 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 3 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

    Kortingscodes zijn niet geldig voor dit product!
    Aanbiedingsprijs voor dit product geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Keelspray is een 100% natuurlijke en traditioneel kruidengeneesmiddel dat kan worden toegepast bij (beginnende) keelpijn en bij irritatie van het mond- en keelslijmvlies. De spray werkt snel en effectief en dankzij de handige doseerspray kan de vloeistof gemakkelijk bij de pijnlijke plek komen.

A.Vogel Keelspray:
- helpt snel en effectief;
- vermindert keelpijn doeltreffend;
- is 100% natuurlijk;
- in handige doseerspray.

Dosering
Volwassenen:6–10x daags tweemaal sprayen met tussenpozen van 2–3 uur. Maximaal 10 doseringen per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij Overgevoeligheid voor een van de componenten. A.Vogel Keelspray niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven (Salvia remt de melkproductie). Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC. Na opening is het product nog 4 maanden houdbaar.
Ingredienten

Ingrediënten
De actieve bestanddelen zijn ethanolextracten van verse Echinacea purpurea-planten (rode zonnehoed) en van verse bladeren van Salvia officinalis (salie). Een ml A.Vogel Keelspray bevat 820-906 mg extract van het verse kruid van Echinacea purpurea, 43-48 mg extract van de verse wortels van Echinacea purpurea en 409-452 mg extract van de verse bladeren van Salvia officinalis, overeenkomend met ongeveer 245-440 mg vers kruid van Echinacea purpurea, 12-23 mg verse wortels van Echinacea purpurea en 100-175 mg verse bladeren van Salvia officinalis.

Andere bestanddelen (hulpstoffen) in dit middel zijn sucroselauraat, sojalecithine, ethanol, sorbitol en pepermuntolie. 

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [a-vogel-Keelspray-30ml.pdf]
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over A.Vogel Keelspray 30ML?

Meer uit ons assortiment