Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Keelverzachtende spray

A.Vogel Keelspray 30ML

Helpt snel de keel te verzachten

10,27
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711596579581
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Keelspray is speciaal ontwikkeld voor het verzachten van de keel(holte). Dankzij het unieke spraysysteem is A.Vogel Keelspray overigens heel gebruiksvriendelijk. Het brengt de verzachtende vloeistof namelijk precies op de plek waar u dat wilt.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Handige doseerspray
- Helpt snel de keel te verzachten
- Stimuleert de natuurlijke afweer
- Krachtig en natuurlijk
- Ook geschikt voor kinderen (aangepaste dosering)

Dosering
6–10x daags tweemaal sprayen met tussenpozen van 2–3 uur. Maximaal 10 doseringen per dag.
Kinderen van 4 tot 12 jaar: 6–10x daags eenmaal sprayen.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

1. Plaats de plastic doseerspray op het flesje en draai deze tot de doseerspray horizontaal staat.
2. Plaats het uiteinde van de doseerspray (de spuitmond) in uw mond, Duw de bovenkant van de doseerspray naar beneden en spuit de benodigde hoeveelheid in de mond/keelholte. Niet ademen terwijl u spuit. Houd het flesje hierbij rechtop.
3. Na gebruik de plastic doseerspray naar beneden draaien in verticale richting.

4. Als u de spray voor een langere tijd niet gebruikt, spoel dan het uiteinde van de doseerspray af met lauw warm water.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij Overgevoeligheid voor een van de componenten. A.Vogel Keelspray niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven (Salvia remt de melkproductie). Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC. Na opening is het product nog 4 maanden houdbaar.
Ingredienten
Samenstelling
Een dagdosering van 12-20 sprays bevat de inhoudsstoffen van 3534,4-5890,7 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten (Echinacea purpurea herba en radix en Salvia officinalis).

Ingrediënten
Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix), echte salie (Salvia officinalis) 40,8%; sorbitol; alcohol; sojalecithine; verdikkingsmiddel (sucrosevetzuur ester); smaakversterker (pepermuntolie).

Alcoholgehalte ca. 43,5% (V/V).

Allergenen informatie
Bevat soja.
Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Keelspray 30ML?