9478.934 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

A.Vogel Hamameliszalf (Aambeienzalf) 30GR

Helpt snel en effectief bij aambeien

Groene keuzeProduct is onderdeel van ons groene assortimentA.Vogel Hamameliszalf (Aambeienzalf) 30GR
A.Vogel Hamameliszalf (Aambeienzalf) 30GR 1A.Vogel Hamameliszalf (Aambeienzalf) 30GR 2A.Vogel Hamameliszalf (Aambeienzalf) 30GR 3

×

of

6,67 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
A.Vogel Hamameliszalf is een geneesmiddel dat snel en effectief helpt bij aambeien. De pure plantaardige ingrediënten helpen de wond snel te laten helen, zorgen voor minder jeuk en zorgen voor een sneller herstel van de huid.

A.Vogel Hamameliszalf:
- bij aambeien;
- helpt ook bij jeuk;
- zorgt voor een sneller herstel van de huid;
- is 100% natuurlijk.

Hoe te gebruiken?
Na de stoelgang de anus met koud water wassen, zorgvuldig afdrogen, zalf aanbrengen.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt gebruik van de zalf ontraden. Bij het aanhouden van de klachten is het verstandig een arts te raadplegen. De tube na gebruik goed sluiten en bij kamer- temperatuur of koeler bewaren (zie houdbaarheidsdatum op verpakking/tube).

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment. Meer weten?Bekijk deze pagina.
Ingredienten

Samenstelling
Hamamelis virginiana 8,7%
Hypericum perforatum 4,2%
Echinacea purpurea 2,8%
Tritici aestivi oleum 1,7%

Ingredienten
Petrolatum, Adeps lanae, Cera flava

Allergenen informatie
De zalfbasis bevat wolvet.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-a-vogel-hamameliszalf.pdf]
Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik ongeveer effect verwachten?

Helaas kunnen wij hier geen specifieke tijd voor aangeven. Over het algemeen gaat het geleidelijk aan beter. Het effect verschilt per individu, mede door diverse meewegende factoren, waaronder: leefstijl, ernst van de klacht, voedingspatroon, etc.

Is dit product ook geschikt voor gebruik bij een anaal kloofje?

Zolang de huid gesloten is kunt u dit product toepassen. Is dit niet het geval dan dient u uw huisarts te raadplegen.

Is dit product ook geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Hamameliszalf (Aambeienzalf) 30GR?

Meer uit ons assortiment