DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

1-2 DRY tegen zweetoksels

Voorkom transpiratievlekken met de producten van 1-2 Dry.Lees meer
 • 1 2 Dry 1-2 Dry Okselpads Large Wit 20ST

  1 2 Dry 1-2 Dry Okselpads Large Wit | 20ST

  (1)
  Voorraad: > 50
  4,09
 • 1 2 Dry 1-2 Dry Okselpads Medium Wit 20ST

  1 2 Dry 1-2 Dry Okselpads Medium Wit | 20ST

  Voorraad: > 50
  4,09
 • 1 2 Dry 1-2 Dry Okselpads Medium Donker 20ST

  1 2 Dry 1-2 Dry Okselpads Medium Donker | 20ST

  Voorraad: > 50
  4,09

Fris onder de oksels

Ruim tachtig procent van de Nederlandse bevolking gebruikt dagelijks deodorant. Men kiest voor een schone start van de dag en spuit een frisse geur onder de oksels. Dat is fijn. Maar dat wil vaak nog niet zeggen dat de problemen omtrent de oksels na een spray van de baan zijn. Spanning, stress of warmte kunnen namelijk gevaarlijke tegenstanders zijn en veroorzaken zo nu en dan transpiratievlekken. En ja, iedereen heeft daar wel eens mee te maken gehad.1-2 DRY heeft echter hét antwoord op deze zweetoksels.

Wat is zweet?

Zweet is een combinatie van water, zout, kalium en afvalstoffen. De geur van zweet laat vaak te wensen over, maar wordt vooral bepaald door wat je eet. Hoewel veel mensen bij transpireren denken aan de oksels, komt slechts 1% van al het transpiratievocht hier daadwerkelijk vandaan. Omdat dit plekje slecht is geventileerd, verdampt het minder snel dan op de rest van je lichaam. En daardoor lijkt het alsof je vooral onder je oksels zweet.

Een van de merken die zich op DeOnlineDrogist.nl begeeft is 1-2 DRY. Het merk dat zich richt op transpireren. En vooral: hoe de gevolgen van het zweten te vermijden. 1-2dry weet hoe zweetvlekken kunnen worden voorkomen. Niemand wil namelijk zichtbaar transpireren en zweetvlekken in kleding zijn allerminst prettig om te zien. Dit kan namelijk erg ongemakkelijk zijn en vervelende situaties opleveren die niet bepaald positief werken op het zelfvertrouwen. Maar 1-2 DRY heeft hier een oplossing voor.

1-2 Dry okselpads

Het merk 1-2 Dry staat bekend om de okselpads. Op de website van 1-2 DRY staat de volgende beschrijving: ,,Dit zijn pads die je simpelweg in de binnenkant van je kleding plakt, doordat ze dun en zacht zijn voorkom je op een discrete manier een veelvoorkomend maar vooral ongemakkelijk probleem. De okselpads beschermen je tegen ongemakkelijke natte plekken tijdens spannende presentaties, inparkeren, eerste dates en alle andere situaties waarbij het zweet je spontaan uitbreekt.

1-2 Dry okselpads bestellen

Wilt u een streep zetten onder die ongemakkelijke situaties waarin het zweet u plotsklaps uitbreekt en verder geen controle heeft over de gevolgen. Bekijk dan snel het aanbod van De Online Drogist, waar een perfecte oplossing voorhanden is om zweetoksels tegen te gaan. Nooit meer transpiratievlekken op uw kleding.