DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

WaterWipes

Groene keuze Merk is onderdeel van ons groene assortiment.
WaterWipes babydoekjes zijn de puurste babydoekjes ter wereld en bevatten slechts 2 ingrediënten: 99,9% water en 0,1% fruitextract. Deze billendoekjes zijn uiterst huidvriendelijk voor de gevoelige babyhuid. Bestel WaterWipes nu bij DeOnlineDrogist.nl. Lees meer

Populaire Categorieën:

Wat is WaterWipes

WaterWipes is ongeveer 7 jaar geleden opgericht in Ierland door een vader die ontdekte hoeveel chemicaliën babydoekjes kunnen bevatten. Om huidproblemen bij baby’s zoals luieruitslag zoveel mogelijk te voorkomen ontwikkelde hij daarom zelf de WaterWipes babydoekjes, een alternatief met zo min mogelijk toevoegingen voor de juiste babyverzorging.

Het hoofdkantoor van WaterWipes bevindt zich nog steeds in Ierland, maar heeft inmiddels regionale kantoren over de hele wereld en verkoopt haar babydoekjes in meer dan 50 landen.

De ingrediënten van WaterWipes

De babydoekjes van Waterwipes staan ook wel bekend als de puurste babydoekjes ter wereld. Ze bestaan namelijk uit slechts 2 ingrediënten: 99,9% water en uit 0,1% zaad extract van grapefruit. Het water zorgt voor de reiniging en het fruitextract helpt bij het behouden van een goede huidconditie. Dit maakt dat de WaterWipes babydoekjes even mild voor de babyhuid zijn als een katoenen doekje met water. De billendoekjes irriteren de gevoelige babyhuid niet en kunnen zelfs helpen bij het voorkomen van luieruitslag of andere huidklachten. Bovendien zijn de vochtige doekjes geschikt voor de gevoelige huid van pasgeborene en van prematuur geboren baby’s en kunnen gebruikt worden over het gehele lichaam.

Plasticvrije babydoekjes

De WaterWipes babydoekjes zijn niet alleen heel erg puur en goed voor de huid van uw baby maar ook nog eens plasticvrij! Dit maakt dat de doekjes biologisch afbreekbaar zijn, de doekjes worden binnen korte tijd (gemiddeld een jaar) op natuurlijke wijze afgebroken. Doordat de Waterwipes uit organisch materiaal bestaan zijn de doekjes ook composteerbaar, hiervoor dienen de doekjes wel in speciale composteringsomstandigenheden te verkeren. Hoewel de doekjes 100% afbreekbaar zijn, is het nog steeds niet de bedoeling dat ze door worden gespoeld in het toilet.

WaterWipes babydoekjes kleine baby ligt op de buik met het hoofd omhoog

Waarom WaterWipes gebruiken?

Als een baby wordt geboren is de huid nog niet volledig ontwikkeld en is op dat moment nog veel dunner dan die van een volwassene. Een babyhuidje is daarom erg gevoelig voor invloeden van buitenaf en dus ook voor ingrediënten en stoffen in verzorgingsproducten die makkelijk door het babyhuidje heen dringen. Daarom adviseren we om bij pasgeborene baby’s of baby’tjes met een gevoelige huid een katoenen doekje te gebruiken met water of de WaterWipes babydoekjes. Rond het 4e jaar is de huid meer ontwikkeld maar nog steeds erg gevoelig, pas rond de leeftijd van 12 jaar komt de huid van een kind overeen met een volwassen huid. Het is dus geen slecht idee om tot die tijd milde verzorgingsproducten te blijven gebruiken voor uw kindje.

Waterwipes Snoetendoekjes

Wilt u het gezicht van uw kind op een makkelijke en veilige manier schoonmaken? De snoetendoekjes van Waterwipes zijn pure doekjes op waterbasis en kunnen gebruikt worden voor het schoonmaken van het gezicht, de voetjes en de handjes van uw kindje. De Waterwipes Snoetendoekjes bevatten slechts drie ingrediënten: 99,9% gezuiverd water met een druppeltje fruit- en zeepnotenboomextract. De snoetendoekjes hebben een andere structuur dan de Waterwipes billendoekjes, waardoor ze goed te gebruiken zijn voor

Wat zijn zeepnoten?

Zeepnoten worden ook wel wasnoten of soapberries genoemd en groeien als vrucht aan de zeepnotenboom. Deze boom komt veel voor in Azië. De vrucht van de zeepnotenboom heeft een bijzondere eigenschap waardoor het als een natuurlijk en duurzaam wasmiddel gebruikt kan worden. De zeepnoot bevat namelijk saponine, een stofje dat een schuimende en reinigende werking heeft als het met water in contact komt.

WaterWipes babydoekjes baby ligt op een roze deken en kijkt in de camera

Waar kan ik WaterWipes kopen?

Als u voor 21.30 uur bestelt bij DeOnlineDrogist.nl heeft u WaterWipes de volgende dag in huis. Bovendien is de verzending bij een bestelbedrag vanaf 20 euro gratis, zo ontvangt u bijvoorbeeld de Waterwipes Value packs met gratis verzending. Wilt u meer weten over de WaterWipes Babydoekjes of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, hier staan onze gediplomeerde drogisten zeven dagen per week voor u klaar.

Zijn WaterWipes doorspoelbaar?

De babydoekjes van WaterWipes zijn niet doorspoelbaar, het beste is om babydoekjes bij het huisafval weg te gooien. Op die manier komen ze niet in het rioolsysteem terecht. In het rioolsysteem hebben ze lang de tijd nodig om af te breken waardoor ze het water vervuilen en de riolering kunnen verstoppen. Zelfs doekjes die doorspoelbaar zijn kunt u het beste bij het huisafval weggooien doordat ze veel tijd nodig hebben om afgebroken te worden.