Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.916 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium tabletten

Walthers Magnesiumcitraat 200mg Tabletten 90TB

Bevatten een goed opneembare vorm van magnesium

15,37

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Walthers
 • Inhoud: 90TB
 • EAN: 8717473092969
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Walthers Magnesiumcitraat tabletten bevatten een goed opneembare vorm van magnesium. Magnesium is een veelzijdig mineraal dat voornamelijk wordt ingezet ter ontspanning (slapeloosheid, stress), bij krampen (spier-, menstruatiekramp, hoofdpijn, hoge bloeddruk) en als bouwsteen van botten. Het wordt vaak extra ingenomen door sporters, senioren en vrouwen rond de menstruatie. Magnesium komt relatief weinig voor in de Nederlandse voeding. Een voordeel van citraat-verbindingen is dat deze geen spijsverteringsactiviteit (maagzuur) verlangen om opgenomen te worden (senioren, stress).

  Dosering
  Als voedingssupplement voor volwassenen 1 - 2 tabletten dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd.

  Waarschuwingen
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Ingredienten

  Samenstelling per tablet
  Magnesium (citraat) 200 mg

  Ingrediënten: 
  magnesium (citraat), cellulose, magnesiumstearaat, stearinezuur, croscarmellose sodium, HPMC coating. Het product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Walthers Magnesiumcitraat 200mg Tabletten 90TB?