Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Vetiver India (Vetivera Zizanoides) 10ML

Vetiver werkt sterk rustgevend op het hele gestel.

12,99
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542003854
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vetiver is een sterke, naar aarde ruikende olie. Vetiver werkt sterk rustgevend op het hele gestel. Samen met lavendel of mandarijn in een massageolie geeft vetiver verlichting bij angst en een zenuwachtig gevoel.

Rustgevend recept: 3 druppels vetiver 15 druppels mandarijn in 50 ml massageolie neutraal: Hiermee buik en voetzolen insmeren.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Vetiver India (Vetivera Zizanoides) 10ML?

Meer uit ons assortiment