9368.685 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Rozemarijn (Rosmarinus Officinalis) Biologische Olie 10ML

Werkt concentratieverhogend, versterkt het geheugen, helpt bij vermoeidheid en is activerend.

10,80
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542011330
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Ideaal tijdens het studeren: werkt concentratieverhogend, versterkt het geheugen, helpt bij vermoeidheid en is activerend. Verbetert de doorbloeding en helpt tegen roos. Goed voor verdamping. Let op: niet gebruiken bij klachten als hoge bloeddruk en epilepsie.

Dit is olie afkomstig van de teelt van planten, waarbij de teelt, de oogst en de verwerking alleen op natuurlijke wijze geschiedt. Er wordt dus geen kunstmest, gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen gebruikt en geen chemische middelen bij de verwerking. Deze teelt en het verwerkingsproces worden nauwkeurig gecontroleerd en de olie en het eindproduct worden voorzien van een certificaat.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Rozemarijn (Rosmarinus Officinalis) Biologische Olie 10ML?

Meer uit ons assortiment