9368.979 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Lavendel Berg (Lavandula Officinalis) 10ML

Werkt reinigend en versterkend op het lichaam en is zeer rustgevend. Lavendel zorgt voor evenwicht in het hele menselijke systeem.

12,79
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542007630
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lavendel Berg wordt verbouwd in het hooggebergte van de Franse Haute Savoie en heeft om die reden een sterkere therapeutische werking. De werking van lavendel is heel breed. Het werkt reinigend en versterkend op het lichaam en is zeer rustgevend. Lavendel zorgt voor evenwicht in het hele menselijke systeem. Lavendel beschermt tegen te grote gevoeligheid en tegen emoties die uit de buitenwereld op een mens afkomen. Ook is het een uitstekend eerste hulpmiddel bij huidwondjes en bij alles wat geïrriteerd en rood is. Een paar druppels lavendel op het hoofdkussen komt de nachtrust ten goede. Een bad voor workaholics: 1 druppel neroli, 2 druppels lavendel, 1 druppel geranium en 1 druppel palmarosa toevoegen aan 10 ml badolie neutraal.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Lavendel Berg (Lavandula Officinalis) 10ML?

Meer uit ons assortiment