Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Kruidnagel (Caryophyllus Aromaticus) 5ML

Kruidnagel helpt om geestelijke en lichamelijke oude wonden te herstellen

5,60

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Volatile
 • Inhoud: 5ML
 • EAN: 8715542002635
  Productbeschrijving

  Algemeen
  De meest populaire toepassing van kruidnagel is bij geirriteerde kiezen. Versterkt de zelfhelende krachten in een mens en het gevoel van eigenwaarde.

  Ter ondersteuning van het bewegingsapparaat. : 90 ml basis massageolie, 10 ml Sint-janskruidolie, 20 druppels geranium, 10 druppels lavendel, 10 druppels citroen eucalyptus en 5 druppels kruidnagel. Hiermee de gevoelige plekken masseren.

  Waarschuwing
  Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Volatile Kruidnagel (Caryophyllus Aromaticus) 5ML?

  Meer uit ons assortiment