9368.979 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Groene Anijs (Pimpinella Anisum) 5ML

Anijs is verwarmend en geeft een gevoel van geborgenheid, rust en vreugde

5,60
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542001522
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Anijs is verwarmend en geeft een gevoel van geborgenheid, rust en vreugde. Anijs is goed te gebruiken in een basis massageolie bij buik- en darmkrampen.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Lukraak experimenteren met essentiële oliën wordt ten strengste afgeraden door de aromatherapeute van Volatile. Ook inwendig gebruik wordt afgeraden. Er zijn essentiële oliën die gevaarlijk kunnen zijn voor baby’s of tijdens de zwangerschap.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Groene Anijs (Pimpinella Anisum) 5ML?

Meer uit ons assortiment