9368.979 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Citroen Italie 10ML

Verheldert de geest en versterkt bij geestelijke uitputting

6,89
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542001850
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Citroen verheldert de geest en versterkt bij geestelijke uitputting. Het geeft een positieve zet aan die mensen die in een cirkel van problemen en negatieve gedachten blijven ronddraaien. Citroen versterkt het afweersysteem. Het werkt vitaliserend op het bindweefsel en de spieren. Citroen is ook heel verfrissend in allerlei schoonmaakmiddelen.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Citroen Italie 10ML?

Meer uit ons assortiment