Hoofdpagina>Huishouden>Ongediertebestrijding>Anti-muggen>Muggenolie

Volatile Citroen Eucalyptus (Eucalyptus Citriodora) 5ML

Eucalyptus verdampen is een uitstekende methode om muggen op een afstand te houden. Ter ondersteuning van het bewegingsapparaat.

Korting 30%
3,30 2,31
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542002062
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Eucalyptus verdampen is een uitstekende methode om muggen op een afstand te houden. Ter ondersteuning van het bewegingsapparaat.

Hoe te gebruiken?

Met een mengsel van 50 ml basis massageolie, 10 druppel citroen eucalyptus en 15 druppels ravensara de pijnplekken inmasseren.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Citroen Eucalyptus (Eucalyptus Citriodora) 5ML?

Meer uit ons assortiment