9368.915 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Aromamengsel Lentemix 5ML

Deze frisse voorjaarsgeur opent een mens voor de nieuwe dingen die komen gaan en laten hem genieten van alles wat groeit en bloeit.

6,45
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542004080
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Met o.a. bergamot, jasmijn, lavendel, mandarijn, neroli, petitgrain, roos, rozemarijn, rozenhout en sinaasappel. Deze frisse voorjaarsgeur opent een mens voor de nieuwe dingen die komen gaan en laten hem genieten van alles wat groeit en bloeit.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Aromamengsel Lentemix 5ML?

Meer uit ons assortiment