9369.025 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Aromamengsel 1001 Nacht 10ML

Dit is een heerlijke verwarmende, aardse en zwoele olie. De olie is spannend, maar werkt ontspannend, en is prikkelend voor het tweede chakra.

9,19
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542004172
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Met o.a. benzoë, citroen, gember, patchouli, peper, sandelhout, vanille, vetiver en ylang-ylang. Dit is een heerlijke verwarmende, aardse en zwoele olie. De olie is spannend, maar werkt ontspannend, en is prikkelend voor het tweede chakra.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Aromamengsel 1001 Nacht 10ML?

Meer uit ons assortiment