9478.934 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Vita Reform Van der Snoek Vita Reform Vitazouten Nr. 21 Zincum Chloratum Muriaticum 120TB

Homeopathisch supplement dat het tekort aan celzouten aanvult

7,51
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vita Reform Vitazouten Nr. 21 Zincum Chloratum Muriaticum is een homeopatisch supplement dat speciaal is ontwikkeld om de zouten zincum, chloratum en muriaticum aan te vullen die men normaal gesproken via het voedsel al voldoende binnen zou moeten krijgen. Deze celzouten worden gemaakt volgens de klassieke receptuur en werkt op volledig natuurlijk wijze.

Hoe werkt het?
Werking
De opname van voldoende celzouten is veelal niet het geval om twee belangrijke redenen. Op de eerste plaats komt dit doordat groente, fruit en granen tegenwoordig met behulp van kunstmest worden verbouwt. Hierdoor krijgen deze planten vooral mineralen die de groei bevorderen, waardoor de de vorming van goede celzouten niet kan plaatsvinden. Zouten zijn namelijk een verbinding van 2 of meer minerale stoffen. Ten tweede wordt de opname van celzouten verminderd omdat we tegenwoordig ons eten vaak niet goed genoeg kauwen. Dit is nodig om het eten te vermengen met ons speeksel. Dat zorgt ervoor dat de zouten goed worden opgenomen in het lichaam. Als deze in de maag komen, worden ze namelijk afgebroken door het maagzuur.

Een laatste factor die meetelt in de noodzaak voor extra celzouten, is de mate van activiteit. Celzouten worden door de cel verbruikt op het moment dat ze door een prikkel worden aangezet tot grotere activiteit. Dit kan mentaal, lichamelijk of energetisch (electrosmog, telefoon, radar, etc) zijn. Deze zorgen ervoor dat mineralen en vitamines niet meer voldoende door de cel kunnen worden opgenomen. Hierdoor verminderd de vitaliteit van de cel, met alle gevolgen van dien.

Gebruiksadvies
1 a 2 maal per dag. De tabletten fijnkauwen en even in de mond houden totdat het is opgenomen. Dosering niet overschrijden, tenzij anders aanbevolen door uw therapeut of arts.


Ingredienten

Ingrediënten
Melksuiker, zinkchloride-ionen, magnesium-stearaat, tarwezetmeel

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Dit product is een voedingssupplement. Het dient als aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vita Reform Van der Snoek Vita Reform Vitazouten Nr. 21 Zincum Chloratum Muriaticum 120TB?

Meer uit ons assortiment