9476.792 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Vita Reform Van der Snoek Compositum Basis Zouten 1 t/m 12 400TB

Een homeopathisch supplement

28,74
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vita Reform Van der Snoek Compositum Basis Zouten 1 t/m 12 is een homeopatisch medicijn dat speciaal is ontwikkeld om zouten aan te vullen die men normaal gesproken via het voedsel al voldoende binnen zou moeten krijgen. Deze celzouten worden gemaakt volgens de klassieke receptuur en werkt op volledig natuurlijk wijze. Deze basis bevat nr`s 1 t/m 12 in 1 tablet.

Hoe werkt het?

Werking
De opname van voldoende celzouten is veelal niet het geval om twee belangrijke redenen. Op de eerste plaats komt dit doordat groente, fruit en granen tegenwoordig met behulp van kunstmest worden verbouwt. Hierdoor krijgen deze planten vooral mineralen die de groei bevorderen, waardoor de de vorming van goede celzouten niet kan plaatsvinden. Zouten zijn namelijk een verbinding van 2 of meer minerale stoffen. Ten tweede wordt de opname van celzouten verminderd omdat we tegenwoordig ons eten vaak niet goed genoeg kauwen. Dit is nodig om het eten te vermengen met ons speeksel. Dat zorgt ervoor dat de zouten goed worden opgenomen in het lichaam. Als deze in de maag komen, worden ze namelijk afgebroken door het maagzuur.

Een laatste factor die meetelt in de noodzaak voor extra celzouten, is de mate van activiteit. Celzouten worden door de cel verbruikt op het moment dat ze door een prikkel worden aangezet tot grotere activiteit. Dit kan mentaal, lichamelijk of energetisch (electrosmog, telefoon, radar, etc) zijn. Deze zorgen ervoor dat mineralen en vitamines niet meer voldoende door de cel kunnen worden opgenomen. Hierdoor verminderd de vitaliteit van de cel, met alle gevolgen van dien.

Dosering
1 x daags 1 tablet. De tabletten even in de mond houden totdat het is opgenomen. Dosering niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut of arts.

Ingredienten

Voedingswaarde


Per 100 gram

Per tablet 0.26 gram

Energetische waarde

1615 kj / 380 kcal

5 kj / 0.9 kcal

Eiwit

0 gram

0 gram

Koolhydraten

95 gram

0.25 gram

– waarvan suikers

95 gram

0.25 gram

Vet

0 gram

0 gram

Vezels

0 gram

0 gram

Zouten

0 gram

0 gram

Ingrediënten
99% LACTOSE (melk) (alpavit, duitsland), magnesiumstearaat, <0,006. Met de zouten: Calciumfluoride, calciumfosfaat, ijzerfosfaat, kaliumchloride, kaliumfosfaat, kaliumsulfaat, magnesiumfosfaat, natriumchloride, natriumfosfaat, natriumsulfaat, siliciumdioxide, calciumsulfaat.

Waarschuwingen

Waarschuwingen 
Buiten bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren. 

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vita Reform Van der Snoek Compositum Basis Zouten 1 t/m 12 400TB?

Meer uit ons assortiment