DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Vichy Minéral 89 Ogen 15ML
Vichy Minéral 89 Ogen 15ML
Vichy Minéral 89 Ogen 15ML1
Vichy Minéral 89 Ogen 15ML2
Vichy Minéral 89 Ogen 15ML 0
Vichy Minéral 89 Ogen 15ML 1
Vichy Minéral 89 Ogen 15ML 2
Vichy Minéral 89 Ogen 15ML 3

Vichy Minéral 89 Ogen 15ML

50 reviews

10% korting
17,9619,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Vichy
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 3337875596763

×

of

Productbeschrijving

Verfrissende oogverzorging die de huid versterkt en tot 24 uur hydrateert

Dit product wordt vernieuwd, mogelijk wijkt de verpakking, die op de website wordt getoond, af van de variant die u thuis ontvangt.

Algemeen
Vichy Minéral 89 Ogen is uw dagelijkse versterking voor een frissere blik. Deze crème is bedoeld voor de fragiele, dunne en vaak drogere huid rondom de ogen. De crème-in-gel formule is lichtgewicht en plakt niet. De oogcrème wordt bovendien snel door de huid geabsorbeerd. Kies voor Vichy Minéral 89 Ogen Minéral 89 Ogen als eerste stap binnen uw huidverzorging, namelijk als primer voor het aanbrengen van make-up. Terwijl deze oogverzorging ook geschikt is voor ‘s avonds: het verzacht de ogen na het verwijderen van make-up.

  • Dagelijkse oogverzorging
  • Biedt de huid van de oogzone een hoge dosis Hyaluronzuur, voor optimale hydratatie en meer volume
  • Vermindert fijne lijntjes en licht donkere kringen onder de ogen op
  • Helpt de kwetsbare huid rondom de ogen versterken
  • Doet de ogen er frisser, meer uitgerust en stralend uitzien
  • Minimalistische formule, met slechts 11 ingrediënten
  • Zonder ethanol

Vichy Minéral 89 Ogen Minéral 89 is verrijkt met de volgende bestanddelen:

  • Hyaluronzuur, van natuurlijke oorsprong: kalmeert de huid en dit ingrediënt is ertoe in staat vocht beter vast te houden.
  • Mineraliserend Thermaal Water: met 89% heeft Ogen de hoogste concentratie mineraliserend Thermaal water van alle Vichy-producten. Dit water is rijk aan 15 mineralen, die de huidbarrière versterken en beschermen.

Vichy Minéral 89 volgens onderzoek

Vichy Minéral 89 Ogen strijkt rimpels bij de ogen glad, volgens onderzoek. De krachtige formule van Minéral 89 is vrij van parfum en alcohol. Wat vrouwen die Minéral 89 Ogen hebben uitgeprobeerd van de oogcrème vinden? Het volgende:

• 98% vindt dat de huid rondom de ogen de hele dag gehydrateerd aanvoelt;
• 83% vindt dat de huid rondom de ogen gladder aanvoelt;
• 81% vindt dat de huid rondom de ogen er frisser uitziet;
• 97% vindt dat de oogcrème een frisse textuur heeft.
*Zelfevaluatie, 48 vrouwen, gedurende 4 weken. Ingrediënten van Minéral 89

Hoe Vichy Minéral 89 Ogen te gebruiken

Stap 1: druppel een hazelnootje van de oogverzorging op de vingertoppen en verspreid dit rondom elk oog, met drie keer kloppen boven en onder de ogen.
Stap 2: druk zachtjes en met een rollende beweging elke druppel in de oogcontouren met twee vingers, zodat de zwelling rondom de ogen afneemt.
Stap 3: strijk de oogcontouren glad door met uw vinger van de binnenkant naar de buitenkant van uw ooglid en onder de ogen te bewegen. Zo verminderen fijne lijntjes.

Over Vichy

Minéral 89 Ogen is voorzien van de hoogste concentratie Mineraliserend Thermaal Water van alle Vichy-producten. Dit water, uit de beschermde vulkanische regio van Auvergne in Frankrijk, telt maar liefst 15 mineralen die de huidbarrière versterken om deze te beschermen tegen agressieve invloeden (zoals luchtvervuiling) van buitenaf.
Ingrediënten

Aqua / Water - Propanediol - Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter - Glycerin - Carbomer - Caffeine - Sodium Hyaluronate - Adenosine - Phenoxyethanol - Chlorella Vulgaris Extract - Citric Acid - Caprylyl Glycol - Biosaccharide Gum-1

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren.

Reviews50 reviews

9/10 op basis van 50 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Linda Jansen

24 juli 2020

Makkelijk op te brengen. Plakt niet. Huid ziet er gezonder en frisser uit. Ik gebruik hem in combinatie met het oogserum, en een dagcrème van Vichy er over heen. Heerlijk product

Alleen voor ingelogde gebruikers!1

10/10

Moi

7 augustus 2020

Snelle en correcte levering

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marie Junkova

5 augustus 2020

Perfect,mijn favoriete producten

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Ronahi Khalil

12 juli 2020

Het is heel goed

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nanda

31 mei 2020

Hele fijne gel voor onder de ogen. Trekt goed in, hydrateert goed. Make up pakt ook goed en blijft netjes zitten. Zeer goede prijs kwaliteits verhouding!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Vanessa

10 mei 2020

Fijne ooggel, trekt snel in.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sonja

5 mei 2020

Doet wat het belooft

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Daniel

11 april 2020

Very smooth and hydrating, enjoy it. Not for very dry skin but just an extra boost of hydration

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Thea

3 april 2020

Ben zeer tevreden,frisse uitstraling en voelt goed aan!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Greet

29 maart 2020

Oke levering en op tijd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ewa

4 maart 2020

De huis rond mijn orgen is goed hydrateren, absorbeert snel, ruikt mooi.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Ilona

29 februari 2020

Het is een heerlijke product die snel intrek en zeer aangenaam aanvoelt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jessica

28 februari 2020

Perfect, trekt ook snel in de huis in

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

STMM

27 februari 2020

Ik oog snel vermoeid en was dan ook erg benieuwd naar dit product. Ik kan zeggen, mijn verwachtingen zijn overtroffen. Mijn donkere kringen zijn niet weg, maar op de een of andere manier zie je ze minder. Na een paar dagen gebruik oog ik frisser, heb ik een meer open blik en lijkt de huid rond mijn ogen meer doorvoed. De lijntjes rondom mijn ogen zijn verfijnd of verdwenen. Het product zit in een mooie en handige flacon en is makkelijk aan te brengen op de huid. Geen geklieder of teveel van het product door het makkelijke doseerpompje. Ik breng de crème aan rond mijn ogen, doe dan mijn gezicht met een vergelijkbaar product en breng dan mijn make-up aan. Erg makkelijk en fijn!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jacqueline

22 februari 2020

Snel geleverd, top

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

MrsUnique

21 februari 2020

Super product! Nooit verwacht dat het echt zou werken maar het werkt super goed! Nu al bijna 2 maanden in gebruik en helemaal geen wallen en zwarte kringen meer!! Ik zie er een stuk meer uitgerust uit! Makkelijk aan te brengen. Ik gebruik het product in de ochtend En avond nadat ik mijn gezicht gewassen heb. 1 drupje is echt genoeg voor beide ogen en het droogt snel in de huid en plakt niet.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

madelief

10 februari 2020

Enthousiast geworden door vriendinnen ben ik dit product ook gaan gebruiken. In het begin was ik vrij sceptisch want ik geloof niet zo heel snel dat donkere kringen rond je ogen kunnen verdwijnen door een creme. Maar niks is minder waar na twee keer per dag het rond de ogen smeren verminderden mijn donkere kringen zichtbaar. Ook is de textuur van mijn huid rond de ogen steviger geworden. Door het pompje maar een keer in te drukken heb ik genoeg voor beide ogen. De crème voelt koel en verfrissend aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Elvira

8 februari 2020

Ik heb dit product gekocht omdat ik het vaak voorbij zag komen in reclames en vlogs en ik raakte nieuwsgierig en wilde dit zelf graag uitproberen. De Mineral 89 ogen beloofd onder andere minder fijne lijntjes en verminderd donkere kringen. Dat wilde ik wel! Het product zit in een handig pompje wat een goede dosering afgeeft. De geur is niet echt bijzonder, er zit geen parfumlucht aan in elk geval. Het trekt snel in de huid en voelt prettig aan. In de gebruiksaanwijzing staat dat na 4 weken het resultaat zichtbaar is. Dat valt wat tegen, geduld is niet mijn sterkste kant. Helaas merk ik weinig van het verminderen van de donkere kringen. Dat vind ik erg jammer. Wel blijf ik het gebruiken tot het op is, want ik vind het prettig in gebruik en het voelt ook heel lekker fris op de huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Roos1127

4 februari 2020

Uitgeruste ogen zonder wallen. Wie droomt daar nou niet van. Met deze crème/gel krijg je het voor elkaar. Ik mocht dit product testen maar zal hem ook zeker gaan aanschaffen. Het is geurloos en zit in een handige verpakking met pompje.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Melanie Groot

4 februari 2020

Sinds een aantal weken gebruik ik dit oogserum. Wat mij vooraf aansprak was de belofte tot het verminderen van donkere kringen. Ik heb hier altijd last van maar na een operatie nog vele malen erger. Ik zie er momenteel standaard uit alsof ik ziek ben. Helaas heb ik daar vooralsnog niet helemaal het gewenste resultaat mee. Ik zie wel iets verbetering maar niet helemaal waar ik op hoopte. Wat echter wel sterk verbeterd is is hoe mijn huid aanvoelt. Hij voelt gehydrateerd en ik heb het idee dat lijntjes ook minder worden. Het product komt uit een klein glazen flesje met een hygiënisch pompje, erg fijn! Het is een gel dat direct verfrissend en verzorgend aanvoelt en het is erg zuinig! Ik heb geen last van irritatie en de huid rond mijn ogen blijft inderdaad lange tijd goed aanvoelen! Al met al ben ik best wel tevreden, de kringen worden hoop ik mettertijd nog minder maar dat mijn huid zo goed reageert op een product maak ik zeden mee!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Malb

4 februari 2020

Het oogserum zit in een handig flesje met drukknop. Hierdoor komen er geen bacteriën van je handen bij het serum. Het design van het flesje vind ik mooi, het ziet er heel netjes uit. Ik heb het serum iedere dag gebruikt na het reinigen van mijn gezicht. Het serum smeert lekker en trekt heel snel in. Hierdoor kon ik direct mijn make up aanbrengen na gebruik. Het serum geurt niet en is doorzichtig van kleur. Na ongeveer 4 weken zie ik geen verschil bij mijn ogen. Het serum is wel heel fijn in gebruik en je voelt je wel verfrist na het gebruik. Maar aangezien ik geen verschil zie aan mijn huid raad ik het product dus ook niet aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Therenzz

3 februari 2020

Heb het product nu ongeveer een maand gebruik. Het flesje ziet er prachtig uit en daardoor nodigt het ook uit om het te gebruiken. Het serum komt via een pompje eruit. Voor beide ogen heb ik aan 1 pompje genoeg aangezien het serum heel makkelijk uitsmeert. Daarna trekt het ook heel snel in je huid. En eigenlijk frist dit gelijk je oogopslag op. Je ogen worden er wakker van. Het resultaat na dagelijks gebruik is dat de huid rondom mijn ogen steviger is en lijntjes wat verdwijnen. Normaal gesproken heb ik bruine kringen rondom mijn ogen, ze zijn niet weg maar lijken wel minder donker. Kortom ik ben tevreden en blijf dit product ook zeker gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Miejannie

3 februari 2020

Sinds een paar weken heb ik dit product in gebruik. Ik mocht het product gratis testen. Het is een waterachtige gel en het voelt prettig aan op de huid. Het geeft gelijk een verkoelend effect. Toch zie ik niet het resultaat wat ik zou verwachten. Ik heb wat donkere kringen, maar deze neemt de gel niet geheel weg, het geeft wel hydratatie en verkoeling.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jessica

3 februari 2020

Ik gebruik het mineral 89 oog serum nu meer dan een maand en ben er heel tevreden over. Het flesje heeft een pompje wat gemakkelijk en hygiënisch is in gebruik. 1 pompje is voldoende voor beide ogen, het is super zuinig in gebruik. Ik gebruik het iedere ochtend en avond onder mijn crèmes. Het smeert makkelijk uit, en trekt heel snel in waardoor een crème snel te gebruiken is. In het begin zag ik nog niet veel verschil, maar nu na een maand 2x per dag gebruiken begin ik duidelijk verschil te zien, de huid rond mijn ogen is duidelijk steviger geworden, ziet er ‘voller’ uit en droogtelijntjes zijn minder zichtbaar. Heel fijn! Qua donkere kringen zie ik niet zoveel verbetering. Het is een fijn product, goed geprijsd en geschikt voor alle huidtypes. Tip: bewaar het serum in de koelkast, dat zorgt ervoor dat opgezette wallen s’ochtends verdwijnen door de koelte van het serum.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

mirreee

2 februari 2020

Ik kan gelijk wel beginnen met dat ik erg tevreden ben met de Minéral 89 Ogen van Vichy. Ik gebruik het nu ongeveer een maand waarbij ik het 2 keer per dag op doe. 's ochtends zorgt dit ervoor dat de huid rondom mijn ogen er verzorgd en gezond uit ziet en 's avonds kan het zo de hele nacht inwerken waardoor het heerlijk verzorgend is. Ik had van tevoren best veel verwacht van dit product aangezien Vichy wel een goed merk is. Deze gel is echt zeker boven verwachtingen uitgestegen. Na het gebruik voelt mijn huid gewoon erg lekker en na 4 weken zie ik echt een vermindering van mijn wallen! Het is een gel wat wordt geleverd in een glazen pompflacon. Dit ziet er erg luxe uit en aangezien het een pompflacon is, is de juiste hoeveelheid eenvoudig te verkrijgen. De gel voelt lekker koel aan op de huid waardoor dit gelijk een wakker gevoel geeft. Ik ben dus erg tevreden over deze gel voor je ogen van Vichy en raad dit product dus zeker aan!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Deirde

1 februari 2020

Lekker spul! Ik gebruik het in combinatie met de booster en ik merk echt een vooruitgang in mijn huid. Mijn huid is doorgaans snel vlekkerig en ik heb een gevoelige huid. Ook snel wat donkere kringen onder mijn ogen. Na enkele weken gebruik staat mijn huid er als volgt voor: Het voelt steviger en oogt rustiger en frisser. Mijn blik is minder vermoeid. Ondanks dat ik een gevoelige huid heb en de eerste paar keer een wat prikkend gevoel kreeg, is dit product zacht voor mijn huid. Het prikken hield al snel op en nu voel ik dat helemaal niet meer. Al met al echt een succes dus. Ik ben blij dat ik dit product heb mogen ontdekken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

JIST

1 februari 2020

Heeft helaas niet het gewenste effect gegeven na 4 weken gebruik. Ik heb een voor en een na foto gemaakt en helaas zie je geen verschil. De pluspunten zijn wel dat de gel geurloos is en snel intrekt. Dat vind ik altijd wel belangrijk van een gezichtsproduct. Alleen jammer dat het bij mij niet z’n werk doet. Ik ga het flesje nog wel opmaken. Wie weet heeft mijn huid gewoon iets langer de tijd nodig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

JGwendolyn90

1 februari 2020

Helaas heb ik wel wat last van donkere kringen onder mijn ogen. Ook is de huid rondom mijn ogen gevoelig, snel rood. Na vele goede verhalen over de Vichy mineral 89 deze maar gaan proberen. Echt een fijn spulletje is het. Vooral op gebied van hydratatie ben ik erg tevreden. De huid rondom mijn ogen is veel minder gevoelig en droog. En ik heb het idee dat de fijne lijntjes rondom mijn oog iets gladde zijn geworden. Of ik ook echt minder donkere kringen heb vind ik moeilijk te beoordelen, daarvoor lijkt het dus geen wondermiddel te zijn. Maar het is wel een fijne basis voor de make-up die ik gebruik om die donkere kringen te verbloemen. De structuur is heel erg fijn en je hebt aan een pompje echt ruim genoeg. Er zit geen geur in, en ook geen alcohol. Wat erg fijn is. Ik gebruik het elke ochtend en avond, voordat ik mijn creme opdoe. Ik ben in ieder geval fan en ga dit spul zeker vaker kopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jenna

30 januari 2020

Het product is erg fijn in gebruik en je doet er onwijs lang mee. Voor nu heeft nog geen zichtbaar resultaat voor de anderen, maar voor mezelf voelt het wel een stuk beter en heb ik wel het idee dat het langzamer lichter wordt onder mijn ogen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Chan01

30 januari 2020

Al van kleins af aan heb ik donkere kringen onder mijn ogen, en word er standaard aan mij gevraagd of ik moe ben... Ik heb nu dit oogserum van Vichy zo’n maand gebruikt en ben blij met het resultaat. Ik weet ook wel dat die donkere kringen nooit helemaal zullen verdwijnen maar dat ze minder zichtbaar zijn door dit serum dat is een feit. Allereerst vind ik het een mooi flesje om te zien. Een glazen flesje met een handig pompje, die de juiste dosering geeft en ook hygiënisch in gebruik is. Elke ochtend na het opstaan doe ik een druppel onder beide ogen( 1 druppel is genoeg) ik masseer het een beetje in en laat het 5 minuutjes intrekken voordat ik mijn make-ip op doe. s’avonds na mijn gezicht te hebben gereinigd doe ik weer een druppel onder mijn ogen. Het serum voelt fris op de huid en zorgt bij mij voor een oppepper voor de huid. De huid onder mijn ogen voelt zacht aan en toch verstevigd. Voor mij is dit een top product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Chantalmv3

29 januari 2020

Mijn vermoeid uitziende ogen konden wel een oppepper gebruiken. De mineral 89 Ogen nu 4 weken gebruikt voordat ik mijn makeup aanbreng en s avonds na het reinigen van mijn gezicht. Je voelt echt dat de huid heerlijk verzorgd is en hydrateert de hele dag door. het lijkt er ook op dat de fijne lijntjes minder zijn. Grote pluspunt!! Qua donkere kringen merk ik helaas niet veel verschil. Dat zou toch wel prettig zijn. Ik merk ook geen versteviging van de huid onder mijn ogen. De creme smeert heel makkelijk uit. Je hebt maar een heel klein druppeltje nodig. Dit is handig te doseren door het pompje dat op het glazen flesje zit. Je doet met dit flesje dan ook lange tijd. Er zit vrijwel geen geur aan de creme. Is denk ik ook niet belangrijk. De creme zelf smelt mooi op je warme huid waardoor het zo makkelijk uitsmeert. ik had gehoopt dat mijn ogen wat minder zichtbare kringen zou hebben, maar dat is helaas bij niet zo. Verder zeker een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Winnie123456789

29 januari 2020

Ik heb dit product nu een paar weken gebruikt en ben er wel tevreden over. Mijn huid rondom mijn ogen is lekker zacht en soepel en niet trekkerig; maar ik kan niet zeggen dat mijn lijntjes verminderd zijn. Het product is heel simpel in het gebruik. Ik neem 2 'pompjes'en masseer het lekker in. Het heeft een fijne textuur en trekt lekker snel in. het heeft een neutrale geur. Ik kan mijn gewone dagcreme daarna weer snel gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Bianca

29 januari 2020

Ik heb altijd al erg donkere kringen om mijn ogen gehad. Nu nadat ik deze een aantal weken gebruikt heb, is dit aanzienlijk minder geworden. Het flesje is echt een prachtig ontwerp! Het is zuinig want je hebt maar een drupje nodig en voelt prettig aan bij het opsmeren. Ik ben hier zeer tevreden over

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

MargrietjeM

29 januari 2020

Ik heb dit product gebruikt in combinatie met andere Mineral 89-producten en merkte wel degelijk verschil. Van tevoren had ik geen hoge verwachtingen, maar ik had wel het idee dat het nuttig zou kunnen zijn. Fijne lijntjes zijn minder geworden na inderdaad een week of vier. Ik heb niet de indruk dat de wallen onder mijn ogen verminderd zijn. Het product smeert fijn. Als je een druppel uitsmeert blijft er niets over, geen geplak. Aan het product zit geen geur. Dat is een voordeel en een nadeel. Ik vind het zelf altijd wel fijn als mijn dagelijkse producten een lekker geurtje hebben, gewoon lekker fris. Maar als je meerdere producten gebruikt, kan het juist ook teveel zijn. De dosering was voor mij nét niet handig. Een pompje voor beide ogen was te weinig, twee pompjes teveel. Ik loste dat op door het pompje net niet helemaal in te drukken. Wat ik vooraf jammer vond, was dat er een dubbele verpakking om het product zat. Twee keer vrijwel hetzelfde doosje. Niet erg duurzaam.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Miloukie

29 januari 2020

Erg tevreden met dit product. Het serum verfrist direct de huid onder de ogen na het aanbrengen. Geeft een gehydrateerde stralende huid die niet glimt of plakt. Het serum trekt snel in de huid waardoor je direct je make-up kan aanbrengen. Fijn pompje waardoor je precies genoeg gebruikt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Daph33

28 januari 2020

Ik ben erg tevreden over de Vichy - Minéral 89 Ogen. Ik gebruik het elke ochtend en avond en na het een maand gebruikt te hebben merk ik al resultaat. Het geeft een fris gevoel, het hydrateert en verstevigt de huid rondom de ogen. Ik heb alleen (nog ) niet gemerkt dat het de fijne lijntjes/rimpels rond de ogen doet verminderen. De de Vichy - Minéral 89 Ogen is makkelijk in gebruik en doordat het snel intrekt kan je direct dag crème en/of make up aanbrengen. De Vichy - Minéral 89 Ogen ziet er aantrekkelijk uit. Het zit in een mooie verpakking, het is doorzichtig en geurloos. Doordat je maar één drupje per keer gebruikt doe je er ook lang mee. Al met al vind ik het een fijn product. Het is geen wondermiddel dat rimpels/lijntjes weg haalt maar het hydrateert en verstevigt zeker de huid en geeft het de zogenaamde boost.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Maaike

28 januari 2020

Werk goed tegen wallen, verfrist, minder dikke ogen. Ik heb al jaren snel laat van dikke ogen in de ochtend, deze eyegel lijkt goed te helpen. Niet ver, trekt snel in. Ik heb gelukkig nog geen last van rimpels dus daar kan ik weinig over zeggen. Zuinig in gebruik, neutrale geur, niet vet en trekt snel in.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

TL90

28 januari 2020

Omdat ik best last heb van donkere kringen onder mijn ogen was ik erg benieuwd naar de Vichy - Minéral 89 Ogen. Ik heb dit serum nu ongeveer een maand in gebruik en kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben. Ik gebruik het serum iedere ochtend en avond en merkte al meteen dat ik een fijne booster vond. De textuur voelt heel prettig aan, het flesje is handzaam en 1 pompje is precies genoeg voor beide ogen. Het serum trekt snel in en mijn huid voelt hierna ook echt prettig. Na ongeveer 5 á 10 minuten is het genoeg ingetrokken om make-up te gebruiken. Nu na ongeveer een maand merk ik dat de huid onder mijn ogen dikker en steviger aanvoelt en dat de donkere kleur minder is geworden. Ook zijn er minder lijntjes te zien rondom mijn ogen. Ik ben echt heel erg tevreden over dit product en zou het aan iedereen aanbevelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Marionnetje

28 januari 2020

Fijne geurloze gel, gebruikt in combinatie met de dagelijkse booster voor de rest van het gezicht. Fijne combi en goede basis voor make-up. Erg prettig aan te brengen en trekt snel in. Vooral prettig wanneer de ogen wat vermoeid zijn, de huid voelt fris en strakker.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Laura

28 januari 2020

Ik ben erg tevreden over de oogcrème van Vichy. Na 4 weken merkte ik enkele verbeteringen rondom mijn ogen en versterking van de huid. De crème is eerder een soort gel, en is gemakkelijk aan te brengen. Wel komt er redelijk veel uit het pompje bij een druk. Het flesje zelf is klein en compact, fijn als de wastafel al vol staat. Tweedaags breng ik de gel aan, daarna gebruik ik altijd een dag of nachtcrème. De gel is geur- en kleurloos, wat ik persoonlijk wel prettig vind. Ook prikt de gel niet bij het aanbrengen of ‘s ochtends na een nacht lang intrekken. Ik had niet de verwachting dat deze gel wonderen zou verrichten, maar eerlijk gezegd is er na 4 weken toch echt wel verschil te zien. De huid rond mijn ogen lijkt voller en minder droog. Ook zijn de donkere kringen minder. Ik blijf deze oogcrème graag gebruiken en ik ben benieuwd hoe veel meer verbeteringen het brengt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sanne

27 januari 2020

Hele fijne oogserum. Niet te vet en trekt snel in, na 2 weken begon ik verschil te zien, lijntjes werden wat minder zichtbaar en de huid voelde een stuk zachter. Het flesje heeft een makkelijke pompfunctie en gaat lang mee, gebruik het nu een maand en ben nog geeneens op de helft. Ik gebruik het s’ochtends en s’avonds. Ik ben érg tevreden!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

mokka01

27 januari 2020

Goed product. Fijne lijntjes en donkere kringen zijn een stuk minder zichtbaar. Fijne textuur en een lekkere geur. zeer zuinig in gebruik

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Lois

27 januari 2020

Al sinds ik mij kan herinneren heb ik last van donkere kringen onder mijn ogen. Ik was dus wel benieuwd wat Vichy voor mij kon betekenen. Vier weken lang heb ik zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruik gemaakt van deze crème. De crème is fris en trekt snel in en laat geen vet laagje achter. Het zit in een glazen flesje met pompje, waardoor de crème koel aanvoelt. Ik merk helaas niets van een vermindering van fijne lijntjes of donkere kringen. Wel voelt mijn huid wat zachter aan sinds het gebruik van de oogverzorging. Ik hoopte dat dit product ervoor zou zorgen dat mijn donkere kringen minder zou worden, maar ik denk dat het pas echt helpt bij en goede combinatie van genoeg slaap en het gebruik van de crème. Ondanks dat ik de crème niet aanraad, blijf ik het wel gebruiken, want het geeft een verfrissend gevoel aan de tere huid onder mijn ogen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Envh

27 januari 2020

Heel fijn serum, voelt wat koud aan soms maar trekt echt snel in. De ideale basis voor je make up. Mijn lijntjes zijn naar 4 weken gebruik nog niet weg. Wel wat minder kringen onder mijn ogen. Ik smeer 1 tot 2 maal per dag. Het pompje is erg makkelijk om de ideale dosering te krijgen. Ook hygiënisch want je komt met je vingers niet bij het serum. Ik vind het serum lekker ruiken en ben er positief over.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Lcvd

27 januari 2020

Erg blij met dit product. Wanneer ik het 's ochtends aanbreng, merk ik dat het verkoelend werkt om mijn ogen heen. Het trekt snel in, zodat je daarna eventueel make up kunt aanbrengen. Make up blijft zeer mooi in combinatie met dit product, waarschijnlijk omdat je huid voldoende vocht bevat waardoor je geen lijnen ziet of droge plekken. Mijn wallen lijken minder aanwezig en de lijntjes minder heftig. De donkere kringen zijn niet helemaal weggetrokken maar ik vraag mij af of dat überhaupt zou lukken met een creme. Het pompje is erg zuinig, dus je kunt er heel lang mee vooruit. Ook wanneer je vermoeide ogen hebt, is het fijn even een pompje onder de ogen te smeren.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Thomson61

27 januari 2020

Ik heb deze gel nu 4 weken gebruikt. Het flesje ziet er mooi uit en het pompje werkt erg gemakkelijk. Hierdoor heb je altijd precies de juiste hoeveelheid. De gel is lekker fris en trekt snel in de huid. Ik gebruik het product s'morgens en s'avonds. Ik merk dat de donkere kringen onder mijn ogen iets vervagen naarmate ik het langer gebruik. Fijne lijntjes en rimpels zie ik niet verdwijnen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

JT23

27 januari 2020

Fijn serum dat makkelijk wordt opgenomen door de huid en snel zichtbaar effect geeft. Foundation maakt lijntjes bij mij meer zichtbaar, maar wanneer ik eerst Mineral 89 serum gebruik geeft het een mooi egaal resultaat. Blij mee! Lijntjes trokken niet echt weg (ook niet na 4 weken); ze leken wel zachter. Ik gebruik het 1 a 2 maal per dag. Na een paar weken vergat ik het wel eens aan te brengen, en dan bleef het effect. De oogzone is echt meer gehydrateerd. Ook zie ik minder donkere en rode plekken onder mijn ogen. De geur is neutraal, de emulsie voelt aangenaam. Direct na aanbrengen kan ik mijn make up opdoen, ik hoef het niet eerst langdurig in te laten trekken. Het pompje is handig (en hygienisch) in gebruik en geeft de perfecte dosering. Zo kan ik er echt lang mee doen. Mijn algehele gevoel is positief, voelt lekker, mooi effect.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mimo3

27 januari 2020

Wat een heerlijk product is de Vichy - Minéral 89 Ogen. Het product heeft een fijne textuur en komt in een handig potje met pompje.!In verband met mijn donkere kringen onder de ogen was ik zeer geïnteresseerd om dit product te testen. Ik gebruik het product 2 maal daags. In de ochtend en in de avond. Ik merk dat mijn oogzone meer gehydrateerd is en dat ik minder donkere kringen onder de ogen heb. De huid voelt ook steviger aan. Dit product heb ik daarom als zeer prettig ervaren en kan ik iedereen aanraden. Zeer geschikt voor de gevoelige huid!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Diana

12 januari 2020

Super product! Direct verfrissing bij vermoeide ogen die zwaar aan voelen,vocht word afgevoerd en je ogen hebben direct een verhelderde blik.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

P90

1 januari 2020

Voelt prettig tijdens aanbrengen. Prikte de eerste keer een beetje maar nu niet meer. Je hebt maar heel weinig nodig voor beide ogen. Over het effect op de langere termijn kan ik nog niks zeggen, maar tot nu toe bevalt het product zeer foed.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending Vichy Minéral 89 Booster Serum 50ML

    Vichy Minéral 89 Booster Serum | 50ML

    -15%
    21,67
    25,49
  • Gratis verzending Vichy Neovadiol Verstevigende, Revitaliserende Nachtcrème 50ML

    Vichy Neovadiol Verstevigende, Re... | 50ML

    -10%
    38,66
    42,96
  • Gratis verzending Vichy Liftactiv Collagen Specialist dagcrème 50ML

    Vichy Liftactiv Collagen Speciali... | 50ML

    -10%
    37,76
    41,95
  • Healthy Bakers Low Carb Bolletjes 4ST

    Healthy Bakers Low Carb Bolletjes | 4ST

    -10%
    3,15
    3,49
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist