Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.947 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zwangerschap>Vruchtbaarheidstest man

Testjezelf.nu Mannelijke Vruchtbaarheidstest 2ST

De Mannelijke Vruchtbaarheidstest stelt je in staat om snel en betrouwbaar te onderzoeken of je vruchtbaar sperma hebt

27,99
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Veel paren gaan ervan uit dat bij het uitblijven van een zwangerschap de vrouw verminderd vruchtbaar is. Toch is het in bijna de helft van deze gevallen de man die minder vruchtbaar is. Indien de hoeveelheid actieve sperma cellen te laag is, zijn de kansen op een zwangerschap veel lager dan indien er voldoende actieve zaadcellen in het sperma aanwezig zijn. Voor het eerst is er nu de mogelijkheid om vast te stellen hoe het is gesteld met vruchtbaarheid van de man. De Fertilityscore Mannelijke Vruchtbaarheidstest stelt je in staat om snel en betrouwbaar te onderzoeken of je vruchtbaar sperma hebt. Het is een snelle test die zowel het aantal sperma cellen als de beweeglijkheid test. Door een uniek concept worden de zaadcellen in de test blootgesteld aan een vergelijkbare situatie als tijdens de route naar de eicel. Daardoor krijg je een exact beeld van niet alleen de aantallen spermacellen, maar ook een juiste indicatie van de beweeglijkheid van deze cellen. Dezelfde test wordt wereldwijd in veel vruchtbaarheids-klinieken toegepast. De test is ontwikkeld door de marktleider (Fertipro) in vruchtbaarheidstesten. Fertilityscore is speciaal ontwikkeld om eenvoudig en betrouwbaar thuis te gebruiken. Let op: alle andere "merken" in mannelijke vruchtbaarheidstesten zijn slechts gebaseerd op deze oorspronkelijke en enige test in zijn soort! Door middel van een hoeveelheid sperma wordt de test uitgevoerd. Na 60 minuten is de uitslag bekend. De verpakking bevat 2 volledige testen zodat je tweemaal kunt testen.

Gebruik
(let op! Dit is een vereenvoudigd stappenplan. Volg de handleiding volledig op bij het daadwerkelijk uitvoeren van de test.)
Deze test voer je uit door een volledig ejaculaat op te vangen in de proefbuis via de trechter.
Vervolgens voeg je na 30 minuten (sperma moet eerst vloeibaar worden) wachten enkele druppels kleurstof aan het spermastaal toe (zie handleiding!), plaats de blauwe dop en schud het mengsel goed. Daarna plaats je de proefbuis in de beker, die je met warm water hebt gevuld.
Precies 60 minuten later schud je het buisje goed totdat het een egale kleur heeft.
Zoek de juiste kleur in de kleuren kaart (zie handleiding) op en lees het resultaat af.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Mannelijke Vruchtbaarheidstest 2ST?

Meer uit ons assortiment