Bestel nu
0
€ 0,00
SwimCount Spermatest 1ST
SwimCount Spermatest 1ST

×

of

SwimCount Spermatest 1ST

49,95
  • Merk: SwimCount
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5700002018106
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Een betrouwbare, snelle en eenvoudige spermatest

Algemeen
SwimCount Spermatest is een betrouwbare, snelle en eenvoudige spermatest die zowel de beweeglijkheid als de hoeveelheid zaadcellen meet. Dit in tegenstelling tot andere tests die alleen de hoeveelheid sperma meten. De test is zeer veilig en makkelijk uit te voeren en geeft u binnen 30 minuten meetresultaat. De uitslag geeft een zekerheid van 96%. Alleen onderzoek onder een microscoop geeft een 100% betrouwbare uitslag.

Vaak wordt gedacht dat het probleem bij niet zwanger worden aan de vrouw ligt. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Als zwanger worden niet lukt, kan het probleem ook bij de man liggen. Maar liefst 20% van de mannen heeft een te lage kwaliteit zaad. En als gevolg van mannelijke vruchtbaarheidsproblemen lukt het in 40% van de gevallen niet om zwanger te raken.

Hoe te gebruiken?
Het spermastaal opvangen:
1. Vang het spermastaal op in het meegeleverde opvangpotje. Zorg ervoor dat u het hele ejaculaat opvangt. Gebruik geen condoom of smeermiddel.
2. Laat het spermastaal 30 minuten rusten.
3. Het is belangrijk dat u na het produceren van het spermastaal 30 minuten wacht voordat u de volgende stappen uitvoert. Deze wachttijd is nodig om het spermastaal vloeibaar te maken. Gebruik de opnamespuit om 10 keer in het staal te roeren.
4. Neem 0.5 ml van het spermastaal op met behulp van de opnamespuit.
De test uitvoeren:
1. Laat de tester tijdens de hele testprocedure op een horizontaal oppervlak liggen. Spuit het staal (0,5 ml) voorzichtig vanuit de opnamespuit in het putje voor het spermastaal.
2. Schuif de schuiver helemaal naar voren om de tester te activeren.
3. Wacht nu 30 minuten terwijl u de tester op een horizontaal oppervlak laat liggen.
4. Trek na 30 minuten de schuiver helemaal naar achteren, zoals aangegeven door de pijlen.
5. U kunt het resultaat lezen in het venster. Hoe donkerder de kleur, hoe meer zaadcellen met goede motiliteit in het spermastaal.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Wanneer u een probleem constateert, neem dan contact op met een arts voor verdere behandeling. De test is bedoeld voor eenmalig gebruik en mag niet opnieuw worden gebruikt. Gebruik geen test die vervallen is.


Gebruiksaanwijzing

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist