Bestel nu
0
€ 0,00
Springfield MumOmega Pregnancy 30CP

×

of

Springfield MumOmega Pregnancy 30CP

25,66
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Stimuleert de ontwikkeling van uw kindje tijdens de zwangerschap

Algemeen
MumOmega Pregnancy is een bijzonder voedingssupplement met een combinatie van omega-3 en -6 vetzuren die van belang zijn gedurende de zwangerschap en bij de borstvoeding. Tijdens deze periode wordt het behoud van de gezondheid van de baby mede bepaald door de voeding van de moeder.

Hoe werkt het?
Werking
De structuur van weefsels in het hoofd bestaan voor 20% uit de vetzuren AA (omega-6) en DHA (omega-3). Tijdens de zwangerschap en de eerste levensmaanden vindt de grootste groei en ontwikkeling van het hoofd plaats. Zowel AA en DHA ondersteunen bij de opbouw van de zenuwcellen in het hoofd.
Uitsluitend vis(olie) bevat grote hoeveelheden van het belangrijke omega-3 vetzuur DHA. Het ongeboren kind is afhankelijk van de voeding van de moeder. Na de geboorte voorziet de borstvoeding - via de voeding van de moeder - de baby van voldoende DHA.
Borstvoeding is de enige voeding met voldoende DHA voor de ontwikkelende baby. Ook na de borstvoeding heeft de baby nog steeds een hoge behoefte aan essentiële vetzuren zoals DHA. Voor dit stadium is Eye Q Baby een logische stap.
Mumomega Pregnancy bevat natuurlijke hoogwaardige vetzuren uit biologisch verkregen teunisbloem en uit vette vis. De visolie is gezuiverd en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen voor dagelijks gebruik.

Gebruiksadvies
1 capsule per dag bij de warme maaltijd.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist