9371.142 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Spier supplementen>Soepele spieren

Springfield MSM Liqnisul 1000mg 120CP

Zwavel is het op zeven na meest voorkomende element in het menselijk lichaam

Korting 25%
23,60 17,70
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Zwavel is het op zeven na meest voorkomende element in het menselijk lichaam en speelt een belangrijke rol o.a. bij de doorlaatbaarheid van de celmembranen en de opname van voedingsstoffen. Het grootste deel van de zwavel in ons lichaam is MSM.

Dosering
2 tot 4 x daags 1 tabletten bij voorkeur tijdens of meteen na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bewaren op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen houden.

Vragen & Antwoorden
Wat is de inhoud van een capsule?

Samenstelling:
1000 mg MSM (minimaal 99% MSM)

Wat is MSM?

MSM is de afkorting van MethylSulfonylMethaan, ofwel organisch-gebonden zwavel. MSM is de vorm waarin zwavel voorkomt in alle levende organismen, en waarin het biologisch actief is. MSM wordt van nature aangetroffen in regenwater, vers fruit en verse groente. MSM is relatief vluchtig en verdwijnt gemakkelijk indien voedingsmiddelen worden bewerkt (vnl. verhit) of langdurig worden opgeslagen.
Zwavel is een belangrijk bestanddeel van keratine, een eiwit dat vooral voorkomt in haren en in nagels. MSM, als zwavelbron, voedt daarom het haar en de nagels, waardoor deze er gezond en glanzend uitzien. Zwavel is ook bestanddeel van glucosamine en chondroïtine en draagt zo bij aan stevig en flexibel kraakbeen. Daarnaast bevatten de bindweefsels collageen en elastine ook zwavel. Deze twee eiwitten zorgen voor de elasticiteit van de huid.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Springfield MSM Liqnisul 1000mg 120CP?

Meer uit ons assortiment