9479.083 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Sperti Preparation H Zetpillen 12ST

Speciaal ontwikkeld voor de behandeling van inwendige aambeien.

7,70 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen

De zetpillen geven een verzachtende en verlichtende werking. Zoals bij jeuk, pijn, bloedingen, branderig gevoel, vochtafscheiding of een combinatie van die klachten. Bij zowel inwendige als uitwendige aambeien is het raadzaam een combinatie van zalf en zetpillen te gebruiken: overdag de zalf en 's avonds de zetpillen. Geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Sperti is de Nr 1* en een vertrouwde oplossing in de bestrijding van klachten van aambeien. *IRI (verkopen 2020).

Dit is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Hoe te gebruiken?

Bij klachten breng je 's morgens en 's avonds en na elke stoelgang één zetpil in de anus. Na elke stoelgang reinig je de anale opening eerst met zacht toiletpapier, daarna met een washandje en lauw water. Droog vervolgens voorzichtig, bij voorkeur door te deppen met een zachte handdoek. Bij zowel inwendige als uitwendige aambeien is het raadzaam een combinatie van de Sperti zalf en zetpillen te gebruiken: overdag de zalf en 's avonds de zetpillen.Actieve stofExtr. Saccharomycetis
Sterkte1/3%
Vormzetpil
Indicatieaambeien
Contra Indicatieniet bij bloedende aambeien, overgevoeligheid voor een van de bestanddelen,
Ingredienten

Per zetpil: 23 mg levende gist extract en 69 mg haaienlevertraan

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsluiter_sperti_zetpillen.pdf]
Waarschuwingen

Niet gebruiken bij kinderen. Niet gebruiken als u allergisch (overgevoelig) bent voor de werkzame bestandsdelen of voor één van de andere bestandsdelen van Sperti zetpillen. Raadpleeg een arts als uw verschijnselen verergeren of niet verbeteren na 14 dagen.  

Vragen & Antwoorden
Kunnen de zetpillen en de zalf van Sperti ook in combinatie gebruikt worden?

Dit is een prima combinatie.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sperti Preparation H Zetpillen 12ST?

Meer uit ons assortiment