Bestel nu
0
€ 0,00
Snoreeze Spray Tegen Snurken 23,5ML
Snoreeze Spray Tegen Snurken 23,5ML

Snoreeze Spray Tegen Snurken 23,5ML

18,95
  • Merk: Snoreeze
  • Inhoud: 23,5ML
  • EAN: 5035883002181
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Gemakkelijk te gebruiken keelspray tegen het snurken

Algemeen
Keelspray met frisse mint smaak. De keelspray werkt op basis van micro-ingekapselde natuurlijke ingredienten. Deze ingrediënten werken in op het zachte weefsel achter in de keel waar het snurkgeluid ontstaat. U en uw partner verdienen een goede nachtrust.

Hoe werkt het?
Gebruik de spray voor het slapen gaan. Schudden voor gebruik. Mocht u na het sprayen eten / drinken, sprayt u dan opnieuw.

Waarschuwingen
Raadpleeg uw arts bij zwangerschap.

 

Vragen & Antwoorden
Werkt dit product echt?

Ja. Onafhankelijke klinische studies tonen aan dat Snoreeze in 93% van de gevallen doeltreffend is in het verminderen van het snurklawaai en in 50% het snurklawaai helemaal verdwijnt.

Snurk ik echt wel?

In de meeste gevallen is de snurker zelf niet bewust van zijn of haar snurken. Logisch, gezien men het zelf niet ‘hoort’. Zelfs de mogelijke toename in vermoeidheid, prikkelbaarheid of concentratieverlies wijt men doorgaans aan andere factoren. De partner daarentegen is helaas het grote slachtoffer, voor hem of haar is het vaak een echte nachtmerrie. Gelukkig is er Snoreeze.

Mag ik dit product gebruiken in combinatie met alcohol?

De combinatie zal uw gezondheid geen schade toebrengen, maar zal de doeltreffendheid van Snoreeze wel sterk verminderen. Alcohol voor het slapengaan heeft een negatieve invloed op het snurken.

Wat is de oorzaak van snurken?

Snurken kan vele oorzaken hebben. Een eenvoudige verkoudheid of griep kan al tot snurken leiden doordat men meer door de mond ademt. Toename in gewicht, ouderdom (vooral boven 45 jaar), alcohol voor het slapen, roken en bepaalde medicatie, zijn allemaal risicofactoren. Gelukkig is er dan Snoreeze.

Is Snoreeze voor iedereen geschikt?

Snoreeze is geschikt voor de meeste mensen. Nochtans, personen met reeds bestaande medische condities of een gekende allergie zouden de ingrediëntenlijst moeten controleren en/of een arts raadplegen. Ook zwangere vrouwen worden geadviseerd geen Snoreeze te gebruiken.

 

Wat als ik lijd aan slaapapneu?

Snoreeze is geen behandeling voor slaapapneu, een andere medische aandoening van de luchtwegen, hoewel het kan helpen om het bijhorende lawaai te verminderen. Raadpleeg hiervoor een arts.

Hoe moet ik deze spray gebruiken?

•Draai de arm omhoog in de gevraagde positie (ongeveer halverwege)
•Duw op de pomp om de oplossing als spray vrij te geven

Bij een nieuwe fles is het mogelijk dat u een paar maal moet pompen om te activeren. De draaiende arm heeft reeds een klein gaatje (ziet eruit als een inkeping) zodat de oplossing kan verspreid worden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist