DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Lekker slapen met Shiepz supplementen

Slaap is belangrijk voor het goed functioneren van lichaam en geest. Shiepz biedt natuurlijke slaapproducten aan gericht op een heerlijke slaapervaring. Dat wilt u toch ook? Bekijk het aanbod! Lees meer eren. Lees meer

Wat is Shiepz?

Er zijn verschillende Shiepz producten om lekker te slapen. Het merk begrijpt hoe belangrijk uw nachtrust voor u is. Er zijn verschillende Shiepz supplementen te koop, voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Voldoende slapen

Iedereen wil de dag vol energie en vol goede moed beginnen. Om dat te bereiken, is goede slaap van groot belang. U moet ontspannen kunnen slapen om uitgerust wakker te worden. Dat lukt niet altijd, en dat kan meerdere oorzaken hebben. Denk maar eens aan momenten van stress of gepieker, het geluid van gesnurk of tandenknarsen. Een voedingssupplement kan u helpen de slaap te ondersteunen.

Hoeveel slaap heb ik nodig?

Hoewel het per persoon verschilt, heeft de gemiddelde volwassene zo’n 7 tot 8 uur slaap nodig per nacht, om de dag voldoende uitgerust door te komen. Het is fijn voor uw lichaam wanneer u een regelmatig slaapritme heeft. U functioneert het beste wanneer u dagelijks om dezelfde tijd naar bed gaat en ook om dezelfde tijd weer opstaat. Dat draagt bovendien bij aan uw slaapritme, waardoor u ’s avonds ook gemakkelijker in slaap valt.

Wat doet Shiepz?

Shiepz heeft natuurlijke slaapproducten om lekker te slapen. De supplementen dragen bij aan een goede nachtrust*. Het ene product is gericht op het lekker in slaap vallen, terwijl het andere zich meer richt op kwalitatief goede slaap gedurende de nacht. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van Shiepz producten.

Slaap van goede kwaliteit?

Wanneer u graag een supplement kiest dat de kwaliteit van uw slaap ondersteunt, kiest u bijvoorbeeld voor Shiepz Power Sleep Tabletten . Dit is een supplement met slaapmutsje, dat een positieve invloed heeft op het behoud van uw natuurlijke slaap. Daarnaast verbetert het de kwaliteit van slaap, om zo optimaal tot rust te kunnen komen*. Verder bevat deze formule vitamine B3, B5 en B6,valeriaanwortelextract, melatonine, tryptofaan en lysine. Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier wordt aangemaakt.

* Gezondheidsclaim in afwachting van toelating door de Europese Commissie.

Ontspannen in slaap vallen?

Shiepz Gezonde Nachtrust Liquid Caps zijn capsules met een voedingssupplement ter ondersteuning van de slaap. Het is een drievoudige formule. Het bevat lavendelolie; dat helpt u te ontspannen voor het slapen gaan*. Daarnaast helpt lavendelolie om uitgerust wakker te worden*. Het supplement bevat ook slaapmutsje. Dit kruid helpt u te ontspannen en draagt bij aan het opwekken van de slaap*. Daarnaast bevat het melatonine. Melatonine wordt ook in uw lichaam aangemaakt door de pijnappelklier. De lichaamseigen melatonine speelt een rol bij het slaap-waakritme.

* Gezondheidsclaim in afwachting van toelating door de Europese Commissie

Shiepz voor kinderen

Wat voor volwassenen geldt, geldt natuurlijk ook voor kinderen: iedereen heeft goede slaap nodig en zeker ook kinderen. Hieronder staat het aangeraden aantal uur slaap per leeftijdscategorie:

  • Kleuters (3 en 6 jaar) hebben 10 tot 12 uur slaap nodig;
  • Schoolkinderen (6 tot 12 jaar) hebben 10 tot 11 slaap nodig;
  • Pubers (12 tot 18 jaar) hebben 8 tot 10 uur slaap nodig.

Voor kinderen is slaap natuurlijk van groot belang, aangezien het een positieve bijdrage levert aan de groeiontwikkeling. Slecht slapende kinderen zijn tevens vaker ziek en hebben een grotere kans op overgewicht. Shiepz heeft mede hierom een slaapproduct voor kinderen, namelijk Shiepz Junior Rust- en Slaapsiroop. Dat is een siroop die bijdraagt aan een gezonde slaap voor kinderen*. Daarnaast werkt het ook rustgevend bij druk gedrag. De slaapsiroop bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt op basis van passiebloem-, kamille-, valeriaan- en slaapmutsje-extract. De siroop bevat geen alcohol, kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen. Bovendien geeft hij geen gewenning en is het product geschikt voor langdurig gebruik.

* Gezondheidsclaim in afwachting van toelating door de Europese Commissie.

Shiepz bij snurken

Het geluid van gesnurk kan uw nachtrust flink verpesten. Het gevolg van een slechte nacht is vaak een moeizame start van de dag. U bent niet compleet uitgerust en dat merkt u. Misschien bent u net even iets meer geprikkeld? Of minder scherp? Het bevestigt hoe belangrijk slaap is, zeker als u al een paar nachten op rij niet optimaal heeft geslapen.

Shiepz speelt hier op in en heeft voor volwassenen de Anti-Snurk Keelspray ontwikkeld.

De Anti-Snurk Keelspray

De Shiepz Anti-Snurk keelspraywerkt snel en effectief bij snurken. Het is een milde spray die gemaakt is op basis van natuurlijke extracten. Het zachte weefsel achter in de keel wordt door deze spray goed aangespannen waardoor het minder trilt bij de ademhaling. Hierdoor neemt snurken af en zult u beter slapen.

Let op:

  • Bewaar supplementen buiten bereik van kinderen;
  • Neem niet meer in dan de aanbevolen dosering in de gebruiksaanwijzing;
  • Voedingssupplementen kunnen een aanvulling vormen op uw gezonde voeding en leefstijl. Ze zijn nooit een vervanging hiervan.

Waar koop ik Shiepz nachtrust supplementen?

Shiepz supplementen voor een goede nachtrust online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u liever eerst iets meer weten over de producten, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. Gediplomeerde drogisten beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u voor 21.30 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Wat kost Shiepz?

Bovenaan deze pagina ziet u ons uitgebreide assortiment Shiepz met de huidige prijs. Vaak zijn er aanbiedingen van Shiepz te vinden bij De Online Drogist.nl. In dat geval ziet u hier boven de aanbiedingsprijs staan.