Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Acné verzorging>Acné sos

Sea Line Acno Repair 35ML

Helpt snel bij puistjes en onzuiverheden

Korting 15%
14,96 12,71
  • Merk:  Sea Line 
  • Inhoud: 35ML
  • EAN: 8713969000081
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Sea Line Acno Repair helpt snel bij puistjes en onzuiverheden. Het herstelt de huid en vervaagt littekens.

Hoe te gebruiken?
Geadviseerd wordt m ’s avonds eerst reinigen met Sealine Face Wash. Doe wat Acno Repair in de palm van een schone hand en stip vervolgens de puistjes aan. Ook kan Acno Repair overdag gebruikt worden. De crème is huidkleurig en valt daarmee nauwelijks op.

Vragen & Antwoorden
Wat is het verschil tussen natuurlijke en synthetische reinigingsproducten?

Het verschil natuurlijke en synthetische reinigingsproducten is o.a. het synthetische Laureth Ether Sulfaat dat de meest gebruikte wasactieve stof is in shampoos, bad / douche en gezichtswasgels.
Deze stof reinigt zo intensief dat de vetmantel van de huid wordt aangetast. Het gevolg van dit ontvetten is dat de vet (talg)productie van de huid juist wordt gestimuleerd.
Anti-vet shampoos ontvetten haar en hoofdhuid, maar stimuleren door de sterke ontvetting juist de vetproductie van de hoofdhuid. Men gaat daardoor het haar/ de huid vaker wassen, wat juist een nog sterkere ontvetting c.q. stimulering van de vetproductie met zich meebrengt.
Met de nieuwe natuurlijk wasactieve stoffen zoals Glucosiden (zonder ethoxilering) in onze Earth & Sea·line producten wordt de vetmantel van de huid niet verstoord en wordt de huid en het haar toch intensief gereinigd.
Glucosiden komen voort uit plantaardige bron zoals mais, rabarber, klaver, madeliefjes, bos- en vosbessenstruiken. De vet (talg) productie wordt niet gestimuleerd, maar in balans gebracht en dat is natuurlijk heel belangrijk bij een probleem en acné huid.

Kan dit product gebruikt worden bij een parfumallergie?

Ja, deze huidverzorgingsproducten kunnen zeker worden gebruikt bij een parfumallergie. De producten bevatten geen synthetisch parfum, maar geurstoffen van natuurlijke etherische oliën.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sea Line Acno Repair 35ML?