DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Schwarzkopf Blonde M3+ Coup De Soleil Easy 1ST
Schwarzkopf Blonde M3+ Coup De Soleil Easy 1ST
Schwarzkopf Blonde M3+ Coup De Soleil Easy 1ST1

Schwarzkopf Blonde M3+ Coup De Soleil Easy 1ST

52% korting
7,6915,99
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 18 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Maakt Lichtblond tot lichtbruin haar tot 6 tinten lichter

Algemeen

Schwarzkopf Blonde M3+ Coupe De Soleil Easy geeft uw haar op een eenvoudige manier een zomerse uitstraling met prachtige highlights. De door olie geactiveerde oplichtende formule licht het haar tot wel 6 tinten mooier dan ooit op en geeft tegelijkertijd de best denkbare verzorging en glans. De blondering bevat een anti-schade complex wat haarbreuk voorkomt en de bijgevoegde conditioner bevat speciale anti-geel ingrediënten. De Schwarzkopf Blonde M3+ Coupe De Soleil Easy is geschikt voor lichtblond tot lichtbruin haar.

Schwarzkopf Blonde M3+ Coupe De Soleil Easy:
- geschikt voor lichtblond tot lichtbruin haar;
- voor een zomerse uitstraling met prachtige highlights;
- licht uw haar tot 6 tinten op;
- met applicatie borsteltje om zelf de dikte van de highlights te bepalen.

Hoe te gebruiken?
1. Voorbereiding

Bescherm uw kleding voor gebruik en leg een horloge klaar zodat u de inwerktijd kunt controleren. Op droog, ongewassen haar gebruiken.

2. Mengen

Trek de bijgevoegde handschoenen aan. Draai de dop van de applicatieflacon. Knip langs de stippellijn om het zakje blond-activator te openen en doe de gehele inhoud in de applicatieflacon. Open de tube blondeer crème door met het dopje van de tube in het aluminiumfolie te prikken. Knijp de hele inhoud van de tube in de applicatieflacon. Draai de dop opnieuw op de applicatie flacon. begin het mengen door de flacon horizontaal tussen de handen te rollen. Schud daarna krachtig op en neer tot er een cremig mengsel ontstaat. Draai de drop eraf en vervang deze door de applicatie kan.

3. Testen en voorbereiden

Houd de applicatie flacon ondersteboven en schud, zodat de gehele inhoud naar de applicatie kam toe gaat. Test de kam uit op de testlijnen, dit om te wennen aan de druk die uitgeoefend moet worden om een gelijkmatige product aanvoer te garanderen. Begin onmiddellijk met de toepassing. Maak een zigzagscheiding in uw haar voor een natuurlijk resultaat.

4. De toepassing

Kies het gewenste highlights effect en de bijpassende applicatie methode. Zie hiervoor de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

5. Inwerktijd

De inwerktijd bedraagt 30-45 minuten. Hoe donkerder de natuurlijke haarkleur, hoe langer het duurt om een bepaald oplichtend resultaat te bereiken, maar overschrijd in geen geval de maximale inwerktijd van 45 minuten. Voor lichtblond haar mag de totale inwerktijd van 15 minuten niet overschreden worden.

6. Uitspoelen

Trek na het einde van de inwerktijd de handschoenen weer aan. Spoel het haar goed uit met warm water en was het met een milde shampoo. Spoel het haar uit totdat het water helder is.

7. Nabehandeling

Om het haar te verzorgen, trek de handschoenen terug aan en masseer de kleur nabehandeling in het handdoek droge haar. Kam het haar door voor een gelijkmatige verdeling. Laat het 3 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Ingrediënten

Ingrediënten
Blondeercreme:
Aqua, Ethanolamine, Cetearyl alcohol, Coconut alcohol, Arginine, Lysine HCI, Sodium laureth sulfate, Succinic acid, Bis-cetearyl amodimethicone, Potassium hydroxide, Parfum, Ceteareth-20, Sodium silicate, CI 77007, Etidronic acid, Linalool, Citronellol.

Ontwikkelemulsie:
Aqua, Hydrogen Peroxide, Isopropyl myristate, Cetearyl alcohol, PEG-40 castor oil, Ceteareth-20, Sodium cetearyl sulfate, Cera alba, Etidronic acid, Potassium hydroxide, Disodium pyrophosphate, 2,6-dicarboxypyridine.

Blond-activator:
Potassium persulfate, Silica, Potassium sulfate.

Nabehandeling:
Aqua, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Dimethicone, Prunus armeniaca kernel oil, Panthenol, Niacinamide, Hydrolyzed keratin, Paraffinum liquidum, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Cetrimonium chloride, Isopropyl alcohol, Parfum, Potassium phosphate, Dimethiconol, Methylparaben, Benzophenone-4, Carbomer, POtassium hydroxide, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Cyclomethicone, Sodium chloride, Limonene, Benzyl alcohol, Acid violet 43, HC Blue no. 12.

Waarschuwingen

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Voor een gevoeligheidstest uit 48 uur voor ieder gebruik. Alleen voor uitwendig gebruik. Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie.

Meer uit ons assortiment:

  • Hennaplus Colour Boost Warm Blond 200ML

    Hennaplus Colour Boost Warm Blond | 200ML

    -15%
    15,29
    17,99
  • Lucovitaal Zwarte Knoflook Forte Tabletten 60TB

    Lucovitaal Zwarte Knoflook Forte Table... | 60TB

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -50%
    8,50
    16,99
  • Faith in Nature Lavender & Geranium Bodywash 400ML

    Faith in Nature Lavender & Geranium Bodywash | 400ML

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -15%
    4,24
    4,99
  • Lucovitaal Pure Kelp Jodium Tabletten 60TB

    Lucovitaal Pure Kelp Jodium Tabletten | 60TB

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -50%
    4,00
    7,99
  • Biodermal Dag & Nachtcrème 50ML

    Biodermal Dag & Nachtcrème | 50ML

    -50%
    15,00
    29,99