Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Voetzooltjes>Inlegzooltjes

Scholl GelActive Inlegzolen Werk Vrouw 2ST

Ontworpen om effectief schokken te absorberen en te helpen overmatige druk te verminderen

16,99
  • Merk:  Scholl 
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 5052197040869
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Scholl GelActive Inlegzolen Werk Vrouw zijn ontworpen om effectief schokken te absorberen en te helpen overmatige druk te verminderen op uw voeten te gevolge van langdurig staan. Deze zolen zijn ontworpen voor personen die tijdens hun werk veel (op een harde ondergrond) moeten staan en lopen.

Wat is de GelActiv-technologie?
GelActiv-technologie zorgt voor uitstekende schokabsorptie en demping door middel van het ergonomisch ontworpen tussenstuk in gel dat geïntergreerd is in de inlegzool. GelActiv absorbeert effectief microschokken en vermindert overmatige druk die het gevolg is van, onder andere, langdurig staan op een harde ondergrond.

Deze voetzolen zijn geschikt voor personen met schoenmaat 38 tot en met 42.

Hoe te gebruiken?
Indien nodig moet de zool passend worden gemaakt. Doe dit door langs de lijn te knippen die overeenkomt met uw schoenmaat (lijn A-38, B-39, C-40, volledige zool-41/42) of gebruik de originele binnenzool in uw schoenen als model.
Verwijder voor het beste resultaat de huidige schoenzolen uit uw schoenen en vervang ze door de Scholl GelActiv-Work inlegzolen. Leg de zolen met de GEL-kant naar BENEDEN. Vervang de Scholl GelActiv-Work schoenzolen wanneer deze tekenen van slijtage vertonen. Het is aanbevolen om de zolen elke zes maanden te vervangen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?