Hoofdpagina>Babyverzorging>Luiers>Luieremmer

Sangenic Nappy Wrapper Navul 0-36m 1ST

Gebruikt 60% minder plastic dan luierzakken

9,79
  • Merk:  Sangenic 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5010415203113
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De nieuwe Tommee Tippee navulcassettes van Sangenic passen op alle luierwegwerpsystemen van Sangenic. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie heeft het Sangenic luierwegwerpsysteem de beste meerlaagse anti-bacteriële folie ooit. Het is bewezen dat deze folie 99% van de bacteriën doodt bij aanraking met de folie. De unieke twist en lock handeling verpakt en sluit de luier luchtdicht af in de anti-bacteriële folie.

De cassette past op alle luier wegwerpsystemen van Sangenic, geeft bescherming tegen bacteriën en geuren, het is wetenschappelijk bewezen hygiënisch. Antibacteriële bescherming - doodt 99% van de bacteriën op contact, 100 x meer effectief in geurpreventie dan luier zakken. Gebruikt 60% minder plastic dan luierzakken.

Een cassette voldoet voor ongeveer één maand gebruik, op basis van gemiddeld gebruik van grootte luier.

Als u al in het bezit bent van een luieremmer van Sangenic dan vervangt deze cassette alle vorige navulcassettes van Sangenic. Deze universele cassette is degene die je nodig hebt. Deze cassettes vervangt de Hygiene Plus cassette en de 0 maand + cassette en heeft dezelfde folie.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?