9368.869 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Acné medicijnen>Acné gel

Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide Hydrogel 100mg/g 30GR

Ter bestrijding van jeugdpuistjes

4,06
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide Hydrogel 100mg/g ter bestrijding van jeugdpuistjes. Benzoylperoxide is het actieve bestanddeel van deze gel. Benzoylperoxide weekt de bovenste huidlaag los en remt de ontstekingsverschijnselen. Ook remt het de groei van bacteriën die het ontstaan van puistjes versterken. Tijdens de behandeling kunnen de puistjes in omvang en aantal afnemen.

Dosering
- Was de huid met lauw water en breng de gel 's avonds dun aan op de aangedane huid. Niet inmasseren! Was de gel 's ochtends af.
- Als deze behandeling goed wordt verdragen kun je na enkele dagen de gel twee maal daags aanbrengen. De tweede keer doe je dat ’s ochtends, nadat je de huid met lauw water hebt gewassen.
-Als je een gevoelige huid hebt, of als je denkt dat er kans is op bijwerkingen – bijvoorbeeld omdat je ook andere middelen gebruikt – probeer de gel dan eerst op een klein oppervlak uit. Bijvoorbeeld achter het oor of op de binnenkant van de onderarm. Gebruik de gel niet als er binnen 24 uur uitgesproken roodheid optreedt.

Ingredienten

Samenstelling
Actieve stof: Benzoylperoxide 50mg/g en 100mg/g hydrogel. Bevat respectievelijk 50mg/g en 100mg/g benzoylperoxide in een waterige carbomeergel. Hulpstoffen: synthalen K, lauromacrogol, propyleenglycol, natriumhydroxide water

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsluiter_SA_Benzoylperoxide.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide Hydrogel 100mg/g 30GR?

Meer uit ons assortiment