DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Roter APC Tabletten 20TB
Roter APC Tabletten 20TB
Roter APC Tabletten 20TB1
Roter APC Tabletten 20TB2
Roter APC Tabletten 20TB3
Roter APC Tabletten 20TB4
Roter APC Tabletten 20TB5
Roter APC Tabletten 20TB6
Roter APC Tabletten 20TB7
Roter APC Tabletten 20TB8
Roter APC Tabletten 20TB9
Roter APC Tabletten 20TB10
Roter APC Tabletten 20TB11
Roter APC Tabletten 20TB12
Roter APC Tabletten 20TB13
Roter APC Tabletten 20TB14
Roter APC Tabletten 20TB15
Roter APC Tabletten 20TB16
Roter APC Tabletten 20TB17
Roter APC Tabletten 20TB18

Roter APC Tabletten 20TB

2 reviews

3,29
 • Merk: Roter
 • Inhoud: 20TB
 • EAN: 8713304103002
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Maandag voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Pijnstillend en koortsverlagend

Algemeen
Roter APC Tabletten werkt pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend bij griep, verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, reumatische pijn, menstruatiepijn en na inenting. APC Tabletten zijn verpakt in handige doordrukstrips. De Tabletten kunnen met water worden ingenomen, maar de tabletten zijn ook oplosbaar in water, wanneer u moeite heeft met slikken. De Roter APC Tabletten zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.

Dosering
Volwassenen: 1 à 2 tabletten per keer, maximaal 6 tabletten per etmaal.
Kinderen van 12 jaar en ouder: 1 tablet per keer, maximaal 3-4 tabletten per etmaal.
Kinderen van 7 tot 11 jaar: ½ tablet per keer, maximaal 2 tabletten per etmaal. De tablet kan verdeeld worden in gelijke doses.

De Roter APC Tabletten moeten worden ingenomen met een ruime hoeveelheid water. Indien u moeite heeft met het doorslikken van tabletten, dan mogen de tabletten ook opgelost worden in water.

Waarschuwingen
Als u overgevoelig bent voor paracetamol, coffeïne, acetylsalicylzuur (of soortgelijke middelen) of andere bestanddelen van de tablet. Bij maagdarmklachten (maagzweer, maag-en darmbloedingen) of als u bij eerder gebruik maagklachten heeft gekregen, leveraandoeningen of ernstige nieraandoeningen. Als u snel last heeft van bloedingen of met bloed verdunnende middelen wordt behandeld. Niet samen met alcohol innemen. Niet langdurig gebruiken. Niet gebruiken voor en na het trekken van tanden of kiezen. Raadpleeg arts bij aanhouden van de klachten, zwangerschap en bij kinderen met waterpokken of griep.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Actieve stofAcetylsalicylzuur
Sterkte250/250/50
Vormtablet
LeeftijdVanaf 7
Indicatiepijn, koorts, ontstekingsremmend
Contra Indicatiemaag- of darmklachten, een bloedziekte, hersenbloeding of andere actieve bloeding,overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, zwangerschap

ema

Ingrediënten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: acetylsalicylzuur, paracetamol en coffeïne. De hulpstoffen in dit middel zijn: lactose monohydraat, microkristallijne cellulose, gehydrogeneerde plantaardige olie en gehydrogeneerde ricinusolie .

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Gebruik dit middel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de doos” en de doordrukstrip of op het flaconetiket na “Exp. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt. - In geval van verminderde werking van de lever en/of nieren. - Bij alcoholgebruik (zie Waarop moet u letten met eten en drinken). Bij langdurig alcoholmisbruik kan een eventuele overdosering met Roter APC meer ernstige gevolgen voor de werking van de lever hebben. U mag dan beslist niet meer dan het maximum van 6 tabletten per dag gebruiken. - Als de klachten langer aanhouden dan 5 dagen of terugkeren: u moet dan een arts raadplegen. Langdurig of veelvuldig gebruik wordt ontraden. Gebruik nooit méér dan de aanbevolen dosering. - Als u hoofdpijn heeft en al langere tijd pijnstillers gebruikt; hoofdpijn kan namelijk juist erger worden van langdurig gebruik van pijnstillers. - Als er bij u een tand of kies getrokken moet worden. Deze tabletten mogen niet kort voor of na het trekken van tanden of kiezen worden gebruikt. - Bij kinderen met verschijnselen van waterpokken of griep; kinderen mogen in deze gevallen deze tabletten niet gebruiken, behalve wanneer de arts dit voorschrijft en andere maatregelen niet helpen. Neem direct contact op met uw arts als uw kind langdurig overgeeft, een verminderd bewustzijn heeft of gedragsstoornissen vertoont. - Als u in éénmaal méér dan de maximale dagdosering heeft ingenomen. Dit kan uw lever zeer ernstig beschadigen. Bewusteloosheid treedt daarbij niet op. Toch moet direct hulp van een arts ingeroepen worden. Gebruik niet meer dan de aangegeven dosis en niet langer dan de aanbevolen duur van de behandeling. Bij de eerste tekenen van overgevoeligheid (zoals huiduitslag) moet u het gebruik van Roter APC stoppen.

Reviews2 reviews

10/10 op basis van 2 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

 • 5 sterren

  2 reviews
 • 4 sterren

 • 3 sterren

 • 2 sterren

 • 1 sterren

10/10

H.J.

10 mei 2022

Dit vind ik een erg goed product. Het product zou ik wel aanraden bij vrienden of familie. APC Tabletten komt goed overeen met de afbeelding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marja

20 maart 2022

APC Tabletten heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en komt goed overeen met de afbeelding. Het is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Meer uit ons assortiment:

 • Leidapharm APC Tabletten 20TB

  Leidapharm APC Tabletten | 20TB

  1,69
 • Gratis verzending Vitakruid Magnesium 200 Complex Tabletten 180TB

  Vitakruid Magnesium 200 Complex Table... | 180TB

  -15%
  42,42
  49,90
 • Gratis verzending CMT Nitrile Handschoenen Poedervrij 100ST

  CMT Nitrile Handschoenen Poeder... | 100ST

  -10%
  25,24
  28,05
 • Otrivin Xylometazoline HCI 1 mg/ml Neusspray bij een verstopte neus 10ML

  Otrivin Xylometazoline HCI 1 mg/ml ... | 10ML

  6,29
 • Perskindol Active Gel 200ML

  Perskindol Active Gel | 200ML

  -25%
  14,90
  19,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist