DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Powerbar als sportvoeding

Powerbar is een grote speler op de markt van sportvoeding. Bij het sporten gaat het namelijk niet alleen om het geconcentreerd uitvoeren van uw bewegingen. Het gaat er ook om dat u fysiek in topvorm bent. Dat ligt enerzijds aan de sportieve arbeid die u in het verleden heeft uitgevoerd. Anderzijds is de vorm van de dag ook bepalend. Of beter gezegd: de vorm van het moment. En die wordt ook voor een groot deel bepaald door de kracht in uw lijf. Kracht is energie. En energie is Powerbar.

Lees meer
1

Best verkopende producten

Energie op het juiste moment

Op de website van Powerbar gaat men verder in op de sportvoeding die zij aanbieden. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook wanneer. Om die reden biedt men producten aan gebaseerd op drie fases die gekoppeld zijn aan sport. Hieronder volgen deze fases:

  • 1 - Voor het sporten: Presteer op maximaal vermogen en zorg ervoor dat u vol energie van start gaat.
  • 2 - Tijdens het sporten: Vul uw energievoorraad aan en houdt uw vochtbalans op peil om het onderste uit de kan te halen. Zorg ervoor dat u uw doelstelling haalt.
  • 3 - Na het sporten: Herstel volledig en behaal maximale resultaten.

Het PowerBar® prestatiesysteem is gebaseerd op het bovenstaande model. Op ieder product wordt aangegeven voor welke fase van het sporten de betreffende reep, sportdrank of sportgel bedoeld is. Daarnaast heeft PowerBar kleuren toegevoegd aan de verpakking. Deze kleuren geven u nog meer duidelijkheid over de functie van het product. Denk maar eens aan ‘betere prestatie en uithouding’ of ‘optimaliseer je trainingssucces’. Als aan een product de classificatie "energie voor je dag" is toegevoegd, kan het product prima als tussendoortje worden gebruikt. PowerBar biedt namelijk ook producten aan die als toevoeging op dagelijkse voeding zijn bedoeld.

PowerBar gel

PowerBar biedt veel energie verhogende middelen aan. Een daarvan is de PowerBar Powergel. Deze sportvoeding is gericht op de snelle energie tijdens intensieve trainingen of wedstrijden. De gel is makkelijk in te nemen en bevat veel koolhydraten. Ideaal om het optimale uit een training te halen! Zorg, als u gaat sporten, dat uw energievoorraad van tevoren goed is aangevuld, maar ook tijdens het sporten de broodnodige koolhydraten bijvult. Dat is belangrijk om het onderste uit de kan te halen en voldoende kracht te behouden. De PowerBar Powergel heeft een kleine verpakking en bevat een wetenschappelijke combinatie van verschillende koolhydraatbronnen.

Powerbar repen

Als aan een energieboost wordt gedacht tijdens het sporten, gaan de gedachten natuurlijk ook al snel naar een energiereep. Powerbar ontwikkelt deze en vult deze energierepen aan in het assortiment der sportvoeding. Deze energierepen zijn een goede keuze voorafgaand aan het sporten, maar ook tijdens het sporten. Om het meeste effect te behalen uit een intensieve training is het verstandig om te zorgen dat uw energievoorraad van te voren is aangevuld en u tijdens uw training koolhydraten bijvult.

Nu zijn er diverse soorten Powerbar repen. Energierepen, maar ook eiwitrepen. Zo bevat de Powerbar Protein 30% eiwit in een innovatieve vorm. Deze reep is krokant zoals een mueslireep, maar ook lactosevrij, veganistisch en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Kortom: ideaal om spierherstel en spieropbouw te bevorderen. Daarnaast kun je het ook zien als een tussendoortje, want ieder sportief lichaam heeft dagelijks voldoende eiwitten nodig!

Powerbar in de vorm van een sportdrank

Powerbar kan als aanbieder van sportvoeding natuurlijk niet achterblijven qua sportdranken. Actieve sporters smachten naar deze drinks, die dankzij de isotone samenstelling snel koolhydraten en elektrolyten opnemen in het lichaam. Hierdoor geeft uw lichaam de energie die het nodig heeft voor een optimale prestatie.

Daarnaast kunt u met de energieboost tabletten een sportdrank zonder calorieën maken, die vijf mineralen bevat (natrium, chloride, kalium, magnesium en calcium). Bovendien is er geen suiker toegevoegd aan deze sportdrank in wording, die overigens is voorzien van een verfrissende en fruitige smaak. Deze energieboost tabletten zijn ideaal wanneer u uw basisduurvermogen wil trainen en wanneer u uw vochtbalans op peil wil houden zonder koolhydraten of calorieën.