9372.392 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Q10

Pharma Nord Bio-Quinon Q10 Gold 100mg Capsules 60CP

Combinatiepreparaat van Ubiquinon Q10 en vitamine B2

Korting 31%
52,34 36,14
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bio-Quinon Q10 100mg Gold is een combinatiepreparaat van Ubiquinon Q10 en vitamine B2, dat helpt bij vermoeidheid en belangrijk is voor het gezond houden van de huid en gezichtsvermogen. Hoge opneembaarheid in het lichaam.

Dosering
1 capsule per dag, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen in zijn geheel.

Waarschuwingen
Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per capsule

 

 

RI*

Co-enzym Q10 als Ubiquinon (opgelost in plantaardige olie)

100 mg

-

Riboflavine (vitamine B2)  

1.4 mg

31%

* Referentie-inname

Ingrediënten
Sojaolie, capsulewand: gelatine, Co-enzym Q10 (ubichinon), bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water, antioxidant: d-a-tocopherol, vitamine B2 (riboflavine), kleurstoffen: ijzeroxide, riboflavine.

Allergenen informatie
Bevat soja.

Vragen & Antwoorden
Wat zijn alle ingredienten van Bio-Quinin Q 10 Gold?

Bio-Quinon Q10 100mg Gold bevat in olie opgeloste Q10 in zachte gelatinecapsules. Door een speciale behandeling wordt de Q10 echt opgelost in de sojaolie in plaats van gemengd met deze olie. Er ontstaat 1 vloeistof op deze manier heeft Bio-Quinon Q10 GOLD de hoogste biologische opneembaarheid. Naast Q10 bevat deze capsule geen ander vitamines/supplementen.
De precieze ingredienten van een capsule zijn:
Sojaolie. capsulewand (gelatine. coenzym Q10 {ubichinon}, emulgator {glycerol}, antioxidant {d-a-tocoferol om het product beter te kunnen conserveren}, kleurstof {ijzeroxide}.

Wat is Q10?

Q10 komt van nature voor in de voeding. Het lichaam kan deze stof ook zelf aanmaken. Naarmate we ouder worden neemt de eigen productie van Q10 door het lichaam meestal geleidelijk af. Om deze veranderde aanmaak te compenseren, kan extra Q10 hulp bieden.

Het co-enzym Q10 is onmisbaar voor de productie van energie (ATP) uit de verbranding van voedingsstoffen. Dit ATP kan daarna door de cel gebruikt worden voor al die activiteiten die energie vereisen, zoals bijvoorbeeld beweging, het transport van voedingsstoffen en de productie van eiwitten.

Bovendien kan het lichaam soms extra Q10 nodig hebben als de weerstand aangesproken wordt. Q10 wordt dan door het immuunsysteem gebruikt zodat er minder overblijft voor de energie-functie van Q10. Vermoeidheid is dan het gevolg. Extra Q10 geeft dan snel weer energie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pharma Nord Bio-Quinon Q10 Gold 100mg Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment