DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Padma Basic Capsules 200CP
Padma Basic Capsules 200CP

Padma Basic Capsules 200CP

48,84
 • Merk: Padma
 • Inhoud: 200CP
 • EAN: 8718347170516
 • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Padma Basic, een van de beste supplementen voor een goede gezondheid

Algemeen
Padma is Tibetaans voor Lotus. Padma Basic (voorheen Padma 28) staat met het cijfer 28 voor het nummer in het Tibetaanse receptenboek waaronder de receptuur voor dit preparaat is beschreven. Dit receptenboek is in de tweede helft van de 19e eeuw via Rusland en Polen in het westen terechtgekomen. De Zwitserse firma Padma AG heeft de rechten verworven voor dit receptenboek en brengt twee recepten hieruit op de markt, waaronder Padma Basic.
Padma Basic is een mengsel van 21 kruiden en mineralen. De kruiden zijn gedroogd en gemalen maar verder onbewerkt. Padma Basic bevat waardevolle plantaardige verbindingen als antioxidanten (tannine), vitaminen en werkstoffen die de doorbloeding verbeteren en het immuunsysteem ondersteunen. Het kruidenpreparaat is oorspronkelijk in Tibet ontwikkeld om de gevolgen van een eenzijdig dieet van veel vlees en vet, te compenseren.

De stofwisseling en ons immuunsysteem produceren aan de lopende band oxidanten. Dit zijn vrije zuurstofradicalen die de celmembranen beschadigen. Het is dus zaak dat deze radicalen zo gauw mogelijk onschadelijk worden gemaakt. Antioxidanten, zoals in de Padma Basic, verbeteren de doorbloeding doordat ze voorkomen dat geoxideerde vetten in de bloedbaan zich gaan vastzetten aan de vaatwanden.
Planten zijn, naast vitaminen E en C, een uitermate belangrijke bron van antioxidanten. Maar een dieet van vaak geraffineerd voedsel levert te weinig antioxidanten. Voedingssupplementen zijn dan aangewezen om een tekort aan te vullen. Vooral in stress-situaties. Padma Basic beschermt tegen vrije radicalen, draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte, is goed voor een mooie huid en tegen koude handen en voeten

Dosering
Tenzij de arts anders voorschrijft, begint u met 2 capsules 3x daags, ingenomen met voldoende vloeistof zo’n half uur tot een uur voor de maaltijd. Zodra u duidelijke verbetering waarneemt, kan de dosering worden teruggebracht tot 1 à 2 capsules per dag.
Hebt u problemen met slikken dan kunt u de capsules in lauwwarm water oplossen. Bij maagdarmstoornissen kunnen de capsules tijdens de maaltijd worden ingenomen met voldoende vloeistof (bij voorkeur gekookt lauwwarm water). Soms is het noodzakelijk de dosering te verlagen. Als de dosering door een arts of therapeut is voorgeschreven, overleg een eventuele aanpassing in de dosering dan met hem/haar.
U merkt vanzelf wel dat er verbetering optreedt. Daarna kunt u gemakkelijk zelf vaststellen bij welke dosering deze verbetering op peil blijft of zich verder doorzat. Als het innemen van het middel u plotseling gaat tegenstaan is dat een aanwijzing van het lichaam dat u er misschien beter mee kunt stoppen. Overigens, Padma Basic is een langzaam en mild werkend kruidenmiddel. Er lijkt geen enkel bezwaar te bestaan tegen langdurig dagelijks gebruik gedurende verscheidene maanden. Bij allergische reacties en het gebruik van andere medicatie is het altijd zaak met u arts of therapeut te overleggen.

Wisselwerking met andere geneesmiddelen zijn tot nu toe niet waargenomen en ook niet te verwachten. Maar het is aan te bevelen een tussenpoos van anderhalf tot twee uur aan te houden tussen het innemen van Padma Basic en elk ander geneesmiddel.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van (6 capsules)

Costi amari radix 240 mg
Lichen islandicus 240 mg
Meliae tousend fructus 210 mg
Cardamomi fructus 180 mg
Myrobalani fructus 180 mg
Santalirubri lignum 180 mg
Amomi frucctus 150 mg
Aegle sepiar fructus 120 mg
Aquilegiae vulgaris herba 90 mg
Liquiritiae radix 90 mg
Plantaginis lanceolatae folium 90 mg
Polygoni avicularis herba 90 mg
Potentillae aureae herba 90 mg
Caryophylli flos 72 mg
Kaempferiae galangae rhizoma 60 mg
Sidae cordifoliae herba 60 mg
Valerianae radix 60 mg
Lactucae sativae folium 36 mg
Calendulae flos cum calyce 30 mg
d-Camphora 24 mg

Ingredienten
Costi amari rad., Lichen islandicus, Meliae tousend fruct., Cardamomi fruct., Myrobalani fruct., Santali rubri lign., Amomi fruct., Aegle sepiar fruct., Calcii sulfus pulv., Aquilegiae vulgaris fol., Liquiritiae rad., Plantaginis herba, Polygoni avicul. herba, Potentillae aureae herba, Caryophylli flos, Hedychii rhizoma, Sidae cordifoliae herba, Valerianae rad., Lactucae sativae fol., Calendulae flos cum calycibus, D-Camphora, siliciumdioxide (kiezelzuur)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Lucovitaal Magnesium Compleet Tabletten 90TB

  Lucovitaal Magnesium Compleet Tabletten | 90TB

  -50%
  15,00
  29,99
 • Gillette Mach 3 Scheermesjes 8ST

  Gillette Mach 3 Scheermesjes | 8ST

  -44%
  13,98
  24,99
 • Vitals Kalium 200mg Capsules 100CP

  Vitals Kalium 200mg Capsules | 100CP

  -20%
  19,16
  23,95
 • Gratis verzending Vitakruid Magnesium 200 Complex Tabletten 90TB

  Vitakruid Magnesium 200 Complex Table... | 90TB

  -15%
  22,01
  25,90
 • Gratis verzending Nova Vitae Vitamine D3 1000IE Softgels 360CP

  Nova Vitae Vitamine D3 1000IE Softgels | 360CP

  34,95

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist