9373.293 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidongemakken>Gevoelige huid

Ortholon Omega 3 Plus Capsules 60SG

Omega 3 helpt in de aanpak van eczeem

Korting 30%
22,57 15,81
  • Merk:  Ortholon
  • Inhoud: 60SG
  • EAN: 8716341100058
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Omega 3 Plus Ortholon soft gels Omega 3. 60 softgels

Hoe werkt het?

Omega 3
Er zijn drie soorten van deze omega-3 vetzuren, ook wel poly onverzadigde vetzuren genoemd (PUFA, als Engelse afkorting), namelijk ALA, EPA en DHA. ALA (alfa linoleenzuur) vindt men in planten, zoals in lijnzaad (lijnzaadolie), walnoten en sojabonen. EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosohexaeenzuur) vindt men in vis, vooral in vette vis als makreel, haring en tonijn

Omega-3 rol bij eczeem
In een onderzoek bij volwassenen waarbij omega-3 en omega-6 vetzuren rechtstreeks in de bloedbaan werden gebracht, bleek dat een injectie met omega-3 vetzuren onmiddellijk het eczeem verminderde, terwijl omega-6 vetzuren geen effect hadden. In een oude studie uit 1989 bleek dat bij een groep die 1,8 gram EPA per dag kreeg, zowel de omvang van het eczeem alsook de jeuk significant afnam ten opzichte van een groep die olijfolie kreeg.
Een recentere studie betreft onderzoek naar het effect van omega-3 tijdens de zwangerschap op de atopie van de kinderen met hoog risico op atopie. Het blijkt dat kinderen minder allergisch reageren als tijdens de zwangerschap omega-3 vetzuren zijn gebruikt. In een studie naar het gebruik van omega-3 vetzuren op de huid blijkt dat ook op de huid omega-3 vetzuren een gunstig effect op eczeem kunnen hebben.

Waarschuwingen
Enige voorzichtigheid is geboden bij gebruik van omega-3 vetzuren bij mensen met een hartaandoening. Ze kunnen namelijk bloedverdunnend werken en eenieder die bloedverdunnende medicijnen gebruikt moet met zijn behandelend arts het gebruik van omega-3 vetzuren bespreken.

De informatie is in belangrijke mate afkomstig van de Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem (VMCE)

Ingredienten

 

Samenstelling per softgel capsule:
Omega 3 vetzuren concentraat 1000 mg
 geeft 55% omega 3 vetzuren onderverdeeld in:
 EPA (eicopentaeenzuur) 330 mg
 DHA (docohexaeenzuur) 220 mg

Ingredienten:
Vetzuren, gelatine

Bevat geen:
suiker, gist, lactose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product bevat vis en is GMO vrij.

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortholon Omega 3 Plus Capsules 60SG?

Meer uit ons assortiment