shopping awards persoonlijke verzorging 2023
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Nestle Optifibre 250GR
Nestle Optifibre 250GR

Nestle Optifibre 250GR

20,14
  • Merk: Nestle
  • Inhoud: 250GR
  • EAN: 7613035089358
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Dieetvoeding voor medisch gebruik

Algemeen
Optifibre is een poedervormige aanvullende dieetvoeding voor medisch gebruik, bron van 100% oplosbare vezels, gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom (PHGG). Met Optifibre kunnen mensen die last hebben van darmpassageproblematiek zoals obstipatie (ook wel constipatie genoemd), zelf veel doen om de darmwerking gezond te houden. Dankzij de volledig oplosbare vezels wordt de natuurlijke darmwerking ondersteund.

Met Optifibre kan het vezelgehalte van de voeding van personen met darmpassageklachten verhoogd worden.

Optifibre is een vezelrijk poeder dat volledig reuk- en smaakloos is en volledig oplost in dranken en gerechten. Hierdoor kan Optifibre probleemloos met elke (gemalen) maaltijd of drank worden gemengd. Dus ook met koffie, thee of water. Optifibre poeder bevat 100% volledig oplosbare vezels in de vorm van gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom (PHGG). Een maatschepje van 5 g bevat maar liefst 4,3 g vezels. Er zijn geen suikers toegevoegd, het bevat van nature aanwezige suikers.

Hoe te gebruiken?
Los 1 maatschepje (5g OptiFibre® bevattende 4.3 g vezel) op in 200 ml vloeistof of 150 g gerecht. Roer tot het poeder volledig is opgelost. OptiFibre® kan worden opgelost in warme en koude dranken en gerechten, zonder invloed op smaak en textuur.

Aanbevolen hoeveelheid: 5 tot 25 g OptiFibre® per dag of volgens medische aanbeveling. Verhoog de dagelijkse hoeveelheid geleidelijk. Voor een optimale oplosbaarheid, gebruik geen koolzuurhoudende dranken.
Optifibre van Nestlé Health Science is verkrijgbaar in een blik (250 g) met maatschepje (5 g). De werking van Optifibre is na ongeveer 3 weken optimaal.

Waarschuwingen
Gebruiken onder medisch toezicht. Geschikt vanaf een leeftijd van 3 jaar. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Ingrediënten

Gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom.

Allergenen Informatie
Kan sporen van melk bevatten. Glutenvrij.

Informatie folder

Meer uit ons assortiment:

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist