Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Cholesterol supplementen

Nova Vitae Lecithine 1200mg 100CP

Lecithine gewonnen uit sojabonen

14,90
  • Merk:  Nova Vitae
  • Inhoud: 100CP
  • EAN: 8717473093263
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Nova Vitae Lecithine 1200mg is een voedingssupplement met lecithine gewonnen uit sojabonen. Lecithine is een type lipide (vet) dat een essentieel bestanddeel van iedere lichaamscel vormt. De celmembranen die het passeren van voedingsstoffen in en uit je lichaamscellen regelen bestaan voor het merendeel uit lecithine. Lecithine komt niet alleen in het menselijk lichaam voor, maar is tevens in ons voedsel te vinden. Eieren, maar ook bonen of zaden uit oliehoudende planten, zoals zonnebloem, mais en natuurlijk soja, bevatten lecithine. Lecithine 1200 mg van Nova Vitae is niet genetisch gemanipuleerd.

Dosering
3 maal 1 tot 3 maal 2 capsules per dag tijdens de maaltijd met water of vloeistof innemen, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules

Lecithine

3600 mg

Ingrediënten
Sojalecithine, gelatine, geleermiddel (glycerine). Niet genetisch gemanipuleerd.

Allergenen informatie
Bevat soja. Bevat gelatine.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nova Vitae Lecithine 1200mg 100CP?

Meer uit ons assortiment