DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Norit

Norit is een middel dat zuivert en herstelt bij diarree en het is een 100% natuurlijke oplossing voor alle leeftijden. Norit bevat actieve kool dat wordt vervaardigd uit turf en kokosnootschalen. Het is dus een natuurlijke stof die bij diarree ook door kinderen kan worden gebruikt. Actieve kool is in staat om over een groot darmoppervlak veroorzakers van diarree te binden en vervolgens via de ontlasting af te voeren uit het lichaam. Daardoor verdwijnt de diarree en wordt de ontlasting weer normaal. Norit helpt de schadelijke stoffen op natuurlijke wijze uit uw maagdarmkanaal af te voeren.Lees meer
 • Norit Tabletten 125mg 180ST

  Norit Tabletten 125mg | 180ST

  Voorraad: > 50
  12,99
 • Norit Capsules 200mg 30ST

  Norit Capsules 200mg | 30ST

  Voorraad: > 50
  8,59
 • Norit Tabletten 125mg 50ST

  Norit Tabletten 125mg | 50ST

  Voorraad: > 50
  8,59
 • Norit Kids Korreltjes 60GR

  Norit Kids Korreltjes | 60GR

  Voorraad: 48
  8,39
 • Norit Carbomix Granulaat 50GR
  Gratis verzending

  Norit Carbomix Granulaat | 50GR

  Voorraad: 12
  20,49

Norit. 100% natuurlijke oplossing bij diarree

Al generaties lang is Norit het vertrouwde merk bij diarree. Voor volwassenen én kinderen. Norit is een 100% natuurlijke diarree remmer. Norit is gemaakt van actieve kool. Dit is een plantaardige kool die ervoor zorgt dat de darmen worden gereinigd en hersteld bij diarree. De bacteriën die de diarree veroorzaken worden verwijderd met als resultaat dat de diarree verdwijnt en de ontlasting weer normaal wordt.

Norit natuurlijke oplossing

De werking van actieve kool

Actieve kool wordt eeuwenlang gebruikt in de geneeskunde, met name om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Bij diarree zorgt actieve kool ervoor dat de schadelijke stoffen die de diarree veroorzaken aan elkaar gebonden worden en via de ontlasting het lichaam verlaten.

De actieve kool reinigt de darmen en verwijdert de oorzaak van de diarree. Hierdoor gaat het lichaam weer normaal functioneren. De darmen worden hersteld, de diarree verdwijnt en de ontlasting wordt weer normaal.

Diarree! Waarom krijg ik het en hoe kom ik er van af?

Diarree is hele dunne ontlasting die meerdere keren op een dag plaatsvindt. Diarree kan plotseling ontstaan en gaat vaak gepaard met buikkrampen, braken of koorts. Diarree is vaak het gevolg van een verstoorde vocht- en zouthuishouding in de darmen. Door infectie of irritatie van de darmwand kunnen de voedingstoffen en verteringssappen waarin het voedsel is opgelost de wand van de darm niet passeren en komen ze als waterdunne ontlasting naar buiten.
Een heel vervelend en ongemakkelijk probleem waar u snel van af wilt.

Tips bij diarree

Om bij diarree te kunnen blijven genieten van de dagelijkse bezigheden, kunnen de volgende tips helpen.
• Blijf voldoende drinken, bij voorkeur kleine slokjes tegelijk, ook al denkt u dat dit weinig zin heeft. Of neem O.R.S. om het vochtverlies tegen te gaan. Een beetje vocht is beter dan geen vocht. Als u niet drinkt verliest het lichaam zoveel vocht dat u risico loopt op uitdroging.
• Vermijd de eerste dagen bij diarree voedsel dat rijk is aan suikers, vetten of vezels. Deze voeding kan de frequentie van diarree verhogen. Ook is het beter om vet of gekruid voedsel, melk en andere zuivelproducten te vermijden.
• Als diarree het gevolg is van bedorven voedsel, mag diarree niet gestopt worden met middelen die de darmwerking remmen (bijvoorbeeld loperamide). Het lichaam moet het bedorven voedsel namelijk zo snel mogelijk kwijt. Gebruik wel Norit. Norit reinigt de darmen terwijl de darmwerking normaal blijft functioneren. De oorzaak van de diarree wordt hiermee aangepakt, verwijderd en de diarree verdwijnt.
• Was regelmatig de handen en zorg voor een schoon toilet.

De verschillende producten van Norit

Norit is beschikbaar in tabletten en capsules.

Norit tabletten

De bekende zwarte tabletjes, die bij gebruik de ontlasting zwart kunnen kleuren. Verkrijgbaar in een klein verpakking met 50 tabletten en een grote pot met 180 tabletten. In 1 tablet zit 125mg actieve kool.
Neem bij diarree 6-9 tabletten per keer in met water, met een maximum van 27 tabletten per dag.

Norit suikervrije capsules

Deze capsules zijn suikervrij, makkelijk in te nemen en geven geen zwarte handen of mond. Een verpakking bevat 30 capsules en in 1 capsule zit 200mg actieve kool.
Bij diarree neemt u 3-4 capsules per keer in met water met een maximum van 12 capsules per dag.

Norit tabletten en capsules zijn geneesmiddelen. Lees voor gebruik altijd zorgvuldig de bijsluiter. En houdt de producten buiten het zicht en bereik van kinderen.

de verschillende Norit producten

Norit bestellen bij De Online Drogist

Norit online bestellen is erg gemakkelijk.

Diarree of geen diarree, zorg dat u altijd Norit in huis heeft zodat u bent voorbereid op het onverwachte moment van diarree. Bij De Online Drogist bestelt u gemakkelijk en snel de producten van Norit. U heeft uw Norit product snel thuis: als u voor 21.30 bestelt leveren we het al de volgende dag! Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact op met de een van onze gediplomeerde drogisten, zij staan zeven dagen per week voor u klaar en kunnen al uw vragen over Norit beantwoorden.