Hoofdpagina>Afvallen>Caloriearm dieet>Caloriearme pudding

Modifast Protein Shape Pudding Chocolade 540GR

Eiwitrijke pudding die past binnen de Modifast 3.2.2 methode

Korting 25%
28,79 21,59
  • Merk:  Modifast
  • Inhoud: 540GR
  • EAN: 5410063012530
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Modifast Protein Shape Pudding Chocolade is een maaltijdcomponent, te gebruiken binnen een eiwitrijk, energiebeperkt voedingsprogramma. Een verpakking bevat 12 porties. Modifast Protein Shape Pudding is ook in de smaak vanille verkrijgbaar.

Protein Shape is een eiwitrijk dieet waarmee u snel en makkelijk gewicht kunt verliezen. Het eerste resultaat is al na drie dagen zichtbaar op de weegschaal!

De koekjes, shakes, puddingen en repen zijn niet alleen lekker en gezond maar zitten ook boordevol eiwitten. Deze eiwitten zorgen ervoor dat het hongergevoel wegblijft en dat uw spieren intact blijven. Met de ProtiPlus 3.2.2.-methode wisselt u drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl u in het weekend weer normaal (licht) kunt eten. Deze afwisseling in dagen zorgt ervoor dat lijnen makkelijk volgehouden wordt en dat het jojo-effect beperkt blijft. Het afslankende effect van Protein Shape is wetenschappeljk bewezen.

Door het hoge gehalte aan eiwitten in Protein Shape, krijgt u minder snel honger. Bovendien kunt u in het weekend normale, lichte maaltijden eten. Protein Shape is daarom makkelijk vol te houden.

Informatie folder
Download de:  schema_ps_vrouw.pdf
Download de:  schema_ps_man.pdf
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Modifast Protein Shape Pudding Chocolade 540GR?

Meer uit ons assortiment