Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyflessen en drinkbekers>Magnetron sterilisator

Medela Quick Clean Steril Zak Magnetron 5ST

Stoomreiniging doodt 99,9% bacterien in slechts 3 minuten

12,50
  • Merk:  Medela 
  • Inhoud: 5ST
  • EAN: 7612367014007
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Veilig, snel en praktisch. Wilt u uw moedermelkflesjes en accessoires niet uitkoken, maar wilt u ook geen magnetronsterilisator aanschaffen? Met de Quick Clean Magnetronzak desinfecteert u kolfaccessoires, zoals flesjes en slangen, in minder dan drie minuten en in slechts drie stappen.
De Quick Clean Magnetronzak is zeer geschikt om onderweg, op vakantie of op uw werk te steriliseren. Bij thuisgebruik zal het u opvallen hoeveel ruimte u bespaart.Tijdens het reinigingsproces met de Quick Clean Magnetronzak wordt er in de zak hete stoom geproduceerd. Deze doodt 99,9% van alle meest voorkomende kiemen en bacteriën. Reinigen met de Quick Clean magnetronzak gebeurt dus helemaal zonder chemische stoffen. Dit systeem is milieuvriendelijk en zeer efficiënt want u kunt elke zak tot 20 keer gebruiken.

Hoe te gebruiken?
De Quick Clean Magnetronzak kan worden opgevouwen en neemt op die manier zeer weinig plaats in als u hem wilt opbergen. De zakken zijn praktisch, gemakkelijk mee te nemen en heel handig in gebruik. U vult de zak met wat u wilt steriliseren, giet er een beetje water bij en zet hem in de magnetron. Zo steriliseert u altijd snel en met minimale inspanning.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Medela Quick Clean Steril Zak Magnetron 5ST?