DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Maybelline

Maybelline uit New York brengt de allernieuwste innovaties op cosmeticagebied. Van de catwalk tot op straat, geeft Maybelline vrouwen wereldwijd de mogelijkheid om hun persoonlijkheid uit te drukken met behulp van make-up.

Lees meer

De geschiedenis van Maybelline

Maybelline bestaat als sinds 1915 en werd opgericht door de destijds 19-jarige T.L. Williams. Het familiebedrijf is vernoemd naar zijn zus, Maybel. Zij kwam op het idee om producten te produceren die wimpers makkelijk donker maakt. Maybel maakte van vaseline en steenkoolpoeder haar eigen wimperkleurmiddel (het merk is dan ook een samenvoeging van "Maybel" en "vaseline"). Inmiddels is Maybelline een van de bekendste merken als het gaat om make-up. Het merk was één van de eersten die van mascara een commercieel succes maakte. Door innovatie en wetenschap te combineren met de laatste trends zorgt Maybelline ervoor dat u op elk moment van de dag kunt stralen.

Maybelline Mascara

Eén van de bekendste (en populairste) producten van Maybelline is mascara. Met verpakkingen in opvallende kleuren en perfecte borsteltjes is het de mascara geliefd bij veel mensen, ook bij sterren en beroemdheden. Bij DeOnlineDrogist.nl vindt u van Maybelline drie Volume Express mascara's.

  • Maybelline Volume Express Zwart Mascara
    Met deze mascara krijgt u tot 3 keer meer volume in slechts 1 handomdraai. De klassieke mascara is voorzien van een borsteltje die kleine haartjes bevat voor meer volume en lange haren om de wimpers van elkaar te scheiden. Vervolgens geven de meerdere lagen op de borstel een zachte finish voor een oogverblindend resultaat.
  • Maybelline Volume Express The Colossal Black Mascara
    Deze mascara geeft een kolossaal effect in één laag. Dankzij het unieke ‘Mega Brush‘ borsteltje worden alle wimpers, zelfs de kortste en kleinste, bereikt. Daarnaast zorgt de collagene formule ervoor dat de wimpers aan volume toenemen. Dankzij de ‘Mega Brush‘ en de collagene formule krijgen uw wimpers tot 9x meer volume in één laag!
  • Maybelline Volume Express The Colossal Waterproof Mascara
    Gaat uw voorkeur uit naar een waterproof mascara? Kies dan voor de The Colossal Waterproof mascara van Maybelline New York!

Maybelline Baby Lips lippenbalsems

Baby lips lippenbalsem van Maybelline geeft babyzachte lippen! Ze zijn beschikbaar in vijf verschillende varianten, die passen bij uw stemming. Behalve dat ze er allemaal trendy uitzien, zijn ze ook verrijkt met centella asiatica, aloe vera of honing, sheabutter en verschillende belangrijke vitamines. De werking is natuurlijk net zo belangrijk!

Het natuurlijke extract centella asiatica staat bekend om zijn genezende werking en zorgt voor zachte en soepele lippen. De sheabutter heeft een voedende en verzorgende werking, de vitamines zorgen voor gezonde en de SPF20 beschermt uw lippen tegen schadelijke invloeden en UV-straling.

  • Baby lips Hydrate (de lichtblauwe variant) is perfect wanneer u voor de sportieve look gaat.
  • Baby lips Intense Care (geel) past helemaal bij een vrolijke en spirituele bui.
  • Baby lips Cherry Me geeft naast hydratatie een verleidelijke rode kleur aan de lippen
  • Baby lips Pink Punch gebruikt u voor een romantische roze kleur op de lippen
  • Baby lips Freshen heeft een frisse mintsmaak. Voor avontuurlijke types!

Maybelline make-up online bestellen

Bestel Maybelline mascara en baby lips lippenbalsem eenvoudig en veilig via DeOnlineDrogist.nl. Uw bestelling wordt bovendien morgen al thuisbezorgd, indien voor 21:30 uur vandaag besteld. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten wanneer uw bestelling hoger is dan 20 euro. Een goede reden dus om Maybelline te bestellen bij deonlinedrogist.nl.