Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.556 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Massage producten>Kersenpit kussen

Mattisson HealthStyle Kersenpitkussen U Vorm 1ST

Kussen met natuurlijke kersenpitten die verwarmd kan worden

Korting 14%
13,95 11,99
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Kersenpitten hebben een unieke eigenschap. Warmte wordt gedurende lange tijd vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving afgegeven. In tegenstelling tot de warmwaterkuik onttrekt Hittepit na afkoeling geen warmte van het lichaam. Hittepit vormt zich naar het lichaam en is een 100% natuurproduct. Gebruik Hittepit daar waar warmte verlichting brengt. In bed tijdens koude winteravonden, bij spier of buikpijn, bij rugklachten, ter ontspanning van een vastzittende nek, bij hand en voetmassage en daar waar beweeglijkheid van spieren geactiveerd dient te worden.

Hoe werkt het?
1) Magnetron
Alvorens u Hillepit in de magnetron legt dient u deze altijd te bevochtigen met water. Oit kunt u het beste doen door middel van een plantenspuit of met uw natte handen. Beter t nat dan t droog! Plaats het kussentje zorgvuldig in de magnetron, het mag geen belemmering vormen voor het goed draaien van de draaischijf. Indien uw magnetron geen draaischijf bevat, dient u het kussentje halverwege de opwarmtijd om te draaien voor een gelijkmatige verwarming. Verwijder altijd het rooster uit de magnetron alvorens u Hittepit verwarmt.

2) Kachel
De traditie leert ons dat Hittepit erg goed kan worden opgewarmd Dp een gas- of houtkachel. Plaats het kussentje in een aardewerkschotel op de kachel en controleer regelmatig de temperatuur.

Waarschuwingen
Gebruik Hittepit nooit bij:
- Babys en kleine kinderen
- Gehandicapte personen
- Personen die niet doeltreffend kunnen reageren

Afmetingen
brede gedeelte 32 x 25 cm
smalle gedeelte 32x15 cm

Ingredienten

Ingredienten:
100% natuurlijke kersenpitten

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Mattisson HealthStyle Kersenpitkussen U Vorm 1ST?

Meer uit ons assortiment